Redactie
Redactie Baby 3 okt 2018

Win een super mooi en super persoonlijk geboortesieraad!

We zijn en blijven meisjes en wij houden nou eenmaal van een mooi sieraad. Zeker als dit sieraad ook nog eens een emotionele lading dekt, zoals baargoud. We hebben er al eens eerder overgeschreven, maar voor diegenen die nog niet bekend zijn met het fenomeen baargoud… Baargoud is een cadeautje voor de vrouw als dank voor het feit dat ze 9 maanden lang het kindje in haar buik heeft gedragen.

Baargoud is iets dat letterlijk genomen kan worden (daar wordt natuurlijk geen enkele vrouw verdrietig van), maar dat is niet altijd even reëel natuurlijk en wellicht ook te kostbaar. Maar nu hebben we zoiets leuks gevonden. Sieraden, zó persoonlijk. Persoonlijker dan dit hebben we ze eigenlijk nog niet gevonden. Shanna Deurloo, van www.tekst-ring.nl maakt namelijk ringen waarin ze niet alleen de naam van jouw pasgeboren kindje mooi verwerkt, maar bijvoorbeeld ook een voetafdrukje of handafdrukje van je meest kostbare bezit. Of het ultieme persoonlijke: wat moedermelk. Ja echt: jouw moedermelk verwerkt in een prachtig sieraad. Hoe bijzonder is dat?

Doe mee en win!

Nog leuker: we mogen zelfs zo’n prachtige sieraad onder een van onze lezers verloten! Als dat geen cadeautje is?!
Wat moet je doen? Heel simpel. Laat ons weten welk geboortesieraad van deze pagina je graag zou willen en stuur jouw persoonlijke motivatie erbij, gewoon door even een berichtje achter te laten via deze link, en dan maken wij 15 oktober de winnaar bekend. Wie weet ben jij straks wel de gelukkige eigenaresse van zo’n prachtig, persoonlijk geboortesieraad!

Reageer op artikel:
Win een super mooi en super persoonlijk geboortesieraad!
Sluiten