Win een Puckababy Bag 4 Seasons

Niks is schattiger dan wanneer je kindje net wakker is geworden. Iedere ochtend haal ik met een groot geluksgevoel mijn kindje uit bed. Met een grote glimlach ligt hij lekker warm in zijn Puckababy slaapzak.

De slaapzakken van Puckababy zijn zo zacht, warm en mooi dat je er als ouders gewoon bijna jaloers op wordt. Zeker weten doen we het natuurlijk niet, maar wij geloven dat onze kindjes altijd zo lekker (door)sliepen door deze heerlijke Puckababy slaapzakken! Het lekkere van de slaapzak is dat hij door het hele jaar heen gebruikt kan worden. Hij is heerlijk warm in de wintermaanden en in de zomer lekker luchtig,wat erg fijn is als de mussen van het dak vallen. De Puckababy slaapzak is voor mijn andere kindje altijd een soort knuffel geweest, zonder deze slaapzak vielen ze ook niet in slaap, dus de Puckababy zat dan ook standaard in onze vakantiekoffer. Naast dat de slaapzakken te cute zijn om te zien, zijn ze ook (niet geheel onbelangrijk) Öko-tex gecertificeerd. Dat betekent dat de slaapzakken vrij zijn van gevaarlijke stoffen en getest zijn volgens de strengste eisen op het gebied van babyveiligheid. Het is dus (gelukkig) een verantwoord product en daarom heb ik altijd mijn kinderen met een heel veilig gevoel in bed gelegd.

Wij als BuskruitMet zijn al jaren fan van de slaapzakken en we zijn waanzinnig trots dat we weer zo’n mooie slaapzak mogen verloten. Hoe maak je kans op zo’n waanzinnige slaapzak, dat lees je hier:

Warmte en geborgenheid zijn erg belangrijk om je kindje veilig door te laten slapen, zeker nu de nachten kouder worden. Hoe fijn is dan de Bag 4 Seasons van Puckababy®! Voor iedere temperatuur de juiste slaapzak bij de hand, ideaal! Wil jij deze luxe 4 seizoenen slaapzak winnen voor je kleintje? Volg @puckababy op Instagram en plaats jouw persoonlijke Puckababy® review onder deze post.  De winnaar krijgt een Bag 4 Seasons naar keuze!

Hopelijk ben jij straks de gelukkige en slaapt jouw kindje altijd lekker warm, zacht en veilig!

Reageer op artikel:
Win een Puckababy Bag 4 Seasons
Sluiten