Redactie
Redactie Musthaves 11 nov 2019

Win 60 seconden gratis shoppen op Prenatal

Win 60 seconden gratis shoppen op Prénatal

Hoeveel kun je shoppen in 60 seconden denken jullie nu natuurlijk? Nou, dat ligt natuurlijk per persoon anders… Hoe snel ben je en waar ga je precies voor?

Nou, Prénatal gaat kijken hoe goed jullie hierin zijn, want ze hebben een waanzinnige ACTIE lopen momenteel.

Lees hier wat je moet doen om kans te maken op 60 seconden gratis:

Hoera Prénatal is 60 jaar! Dit feestje vieren we graag samen met jou.

We zijn op zoek naar de allerleukste foto’s van deze 60 jaar. Stuur jouw romperfoto in en wie weet maak jij kans op 60 seconden gratis shoppen*. Je kan je foto vanaf 4 november t/m 15 december insturen. Vergeet niet om ook samen met je (groot)ouders de fotoboeken in te duiken.

Alle inzendingen worden door een jury beoordeeld en de allerleukste inzending wordt beloond met 60 seconden gratis shoppen!

 

Lees ook:

Kortingen op luiers deze week

Een andere leuke actie van Prénatal is de onderstaande:

En bij een verjaardag mag een taart niet ontbreken. Daarom kan je van 21 oktober t/m 10 november meedoen aan onze verjaardagstaart-kleurplatenactie. De kleurplaat kun je in één van onze winkels ophalen óf op onze website downloaden.

Kleur en versier de allermooiste taart voor ons: alles mag! Is de creatie helemaal klaar? Vergeet dan niet om op de kleurplaat te voorzien van je e-mailadres én de naam + leeftijd van je kindje. Lever de taart vóór 17 november in bij de kassa van één van onze Prénatal winkels. De allermooiste verjaardagstaartwint een XXL Buddy & Poppy knuffel van maar liefst 1.25 meter! Daarnaast worden alle creaties beloond met een klein cadeautje.

Lees ook:

De baby uitzet

 

 

Reageer op artikel:
Win 60 seconden gratis shoppen op Prenatal
Sluiten