Marieke
Marieke Geen categorie 18 mrt 2020

Welke principes gooi je overboord?

Lak aan je principes of niet?

Nu de kinderen zeker drie weken niet naar school kunnen en zich op een andere manier moeten gaan vermaken vragen wij ons af of jullie je nog aan de oude regeltjes houden of dat de regels zijn versoepeld? Kun je je kinderen de hele dag vermaken met schoolwerk, het bakken van cakejes, het spelen van UNO, of het maken van puzzels? Hier een top 5 van vermaak wat we normaal eigenlijk niet willen, maar wat nu best van pas kan komen.

Een iPad

Even lekker een filmpje kijken of spelletje spelen. In deze tijden mogen ze misschien net wat vaker en/of langer op de iPad dan normaal.

=

Nintendo switch

Een Nintendo Switch hoef je niet aan een televisie of iets dergelijks aan te sluiten, maar overal en nergens worden bespeeld. Word je even gek van de kinderen om je heen? Stuur ze dan even naar boven met dit apparaat. Natuurlijk niet te lang, dat geldt voor alle apparaten, maar eventjes kan in deze tijd heus wel.

Playstation

Best ongezellig dat kinderen niet meer met elkaar spelen. Gelukkig is daar een leuke oplossing voor: een playstation. Ze zijn niet goedkoop, maar de kinderen (en soms ook hun ouders) krijgen er veel plezier voor terug. Via de PS kunnen ze met hun vriendjes spelen zonder dat ze samen zijn.

Xbox

Wat precies het verschil is met een playstation mag Joost weten, maar ook de Xbox is een populair apparaat bij de kids. Ook dit apparaat is niet echt goedkoop, maar je zal er lang plezier van hebben.

En verder moeten de kinderen vooral lekker buitenspelen, puzzels maken, creatief bezig zijn, bouwen en alle andere leuke dingen die je kunt bedenken.

Lees ook:

Wat te doen met kinderen thuis?

Top 5 speelgoed

Reageer op artikel:
Welke principes gooi je overboord?
Sluiten