Wel of niet zwanger?

Wel of niet zwanger?

*** ingezonden vraag ***

Nynke (zo noemen we haar even voor het gemak) mailde ons deze vraag. We hebben haar gevraagd of we jullie mening mogen en dat vindt alleen maar heel erg leuk. Lees hier haar vraag!

Hallo dames van Buskruit,

Misschien kunnen jullie – met zoveel ervaring – mij helpen uit deze onzekerheid:

We zijn al een aantal maanden ‘bezig’ om zwanger te worden, maar iedere maand komt die stomme ongesteldheid weer en begint alles weer van voor af aan. Maar nu lijkt het anders te voelen. heb een raar gevoel in mijn buik en mijn borsten lijken een beetje gespannen. Mijn cyclus is onregelmatig, dus ik weet niet precies wanneer mijn NOD is.

Ik heb zojuist een zwangerschapstest gedaan (heel stiekem in mijn eentje, want wil mijn vriend niet vals blij maken). Ik denk dat ik wat zie, maar heb het idee dat ik mezelf gek aan het maken ben en zie wat ik wil zien.

Daarom mijn vraag aan jullie: denken jullie dat ik zwanger ben of niet??? Ik hoop het zo erg, ben bijna bang dat ik het zie omdat ik het hoop….Ik vond mensen altijd raar die heel veel testen deden, begreep niet waarom ze geen geduld konden opbrengen, maar zelf ben ik nog veel en veel erger dan al deze mensen bij elkaar… Ik zou het liefst naar de winkel willen rennen om nog twintig testen te doen, maar weet dat het geen zin heeft.

 

Lees ook: week 4 van je zwangerschap

week 5 van je zwangerschap

Advies voor koppels die zwanger willen worden

Reageer op artikel:
Wel of niet zwanger?
Sluiten