Redactie
Redactie Nieuws 13 nov 2019

Vrouw spuit met moedermelk op party

Borstvoeding geven is een mooi gegeven en een intiem moment tussen jou en je kind. Sommige mensen lijken het met een ander doel in te zetten.

Zoals deze vrouw in Californië, zij vond het blijkbaar nodig om op een grote party haar moedermelk in het rond te spuiten en zoveel mogelijk op andere gasten. Eerlijk gezegd ben ik blij dat ik niet op dat feestje aanwezig was, want ik zou niet weten hoe ik zou hebben gereageerd, want ongevraagd je borstvoeding in het rond spuiten, is ronduit smerig.

Zie hier het filmpje.

Ongelukje

Natuurlijk kun je als borstvoedende vrouw weleens een ongelukje hebben. Zo zijn mijn zoogcompressen ook wel eens doorgelekt of kwam er een beetje moedermelk op een plek waar het niet hoorde tijdens het aanleggen. Hopelijk was de vrouw niet helemaal nuchter toen ze dit deed en is het niet een van haar dagelijkse bezigheden. We hopen maar dat ze bij thuiskomst haar kind een flesje heeft gegeven en pas weer is gaan voeden toen ze weer helemaal nuchter was. Gelukkig is het kindje waarschijnlijk nog te jong om zich hier voor  te hoeven schamen.

Lees ook:

Borstvoeding met een tepelhoedje

Moeder kolft liters na dood van haar kindje

 

Reageer op artikel:
Vrouw spuit met moedermelk op party
Sluiten