Marieke
Marieke Nieuws 28 mrt 2019

Dezelfde vrouw bevalt na 26 dagen opnieuw

Dezelfde vrouw bevalt na 26 dagen opnieuw

Vrouwen die plots bevallen zonder te weten dat ze zwanger zijn, vrouwen die een meerling krijgen zonder dat ze dat weten of vrouwen die per ongeluk in de auto bevallen, omdat ze het ziekenhuis niet hebben gered. We lezen vaker van dit soort verhalen, maar dit verhaal is echt bizar en heeft de wereldpers gehaald.

Twee keer bevallen in een maand van drie kinderen

Een vrouw van twintig uit Bangladesh was zwanger heeft deze maand iets bizars meegemaakt. Toen ze (voor de eerste keer) is bevallen van een jongetje, dacht ze dat daarmee de kous af was. En niet alleen zij, maar ook de artsen hadden geen idee dat de vrouw – genaamd Arifa Sultana – nog zwanger was. En al helemaal niet dat dit van een tweeling was. De vrouw was helemaal gelukkig met haar kindje en schrok zich 26 dagen later helemaal wezenloos toen ze opnieuw moest bevallen.

Twee baarmoeders

De prille moeder bleek nog steeds zwanger te zijn en dan ook van een tweeling. De artsen hebben besloten de tweeling niet via de natuurlijke weg (zoals het zoontje 26 dagen er voor wel was bevallen) te laten komen, maar via een keizersnede. Arifa en haar man Suman werden opnieuw ouders en nu van een jongen en een meisje. De reden waarom de artsen niet hebben gezien dat Arifa en haar man Suman nog meer kindjes zouden verwachten klomt omdat Arifa twee baarmoeders blijkt te hebben.

Schok voor de ouders

De ouders Sarifa en Suman zijn natuurlijk hartstikke blij met hun drie kindjes, maar logischerwijs zijn ze ook enorm geschrokken. Drie kinderen in een keer krijgen zonder dat je dat van te voren weet is natuurlijk enorm bizar. Ook hebben de ouders het niet breed en vragen ze zich af hoe ze dit moeten gaan regelen met drie kindjes.

Wij wensen Safira en Suman alle liefde en geluk toe.

 BRON: www.telegraaf.nl

Reageer op artikel:
Dezelfde vrouw bevalt na 26 dagen opnieuw
Sluiten