Redactie
Redactie Nieuws 6 sep 2019

Vrouw van 74 bevallen van tweeling

Een vrouw uit India is gister bevallen van een tweeling. De vrouw is met haar 74 jaar de oudste kersverse moeder van de  wereld.

De vrouw uit India is gister bevallen op een leeftijd van 74 jaar van een tweeling, volgens www.telegraaf.nl maken de vrouw en haar kindjes het goed. De vrouw zou via ivf zwanger zijn geworden van haar man Raja. Raja is ‘pas’ 57 jaar oud, dus een stuk jonger dan zijn vrouw Erramtti van 74. Ze zijn al jaren getrouwd, maar van hun kinderwens is het nooit gekomen, tot nu dan.

De aanhouder wint

Erramatti en haar man Raja hadden niet meer op een zwangerschap gerekend, totdat Erramatti met haar buurvrouw sprak over zwanger worden via ivf. De buurvrouw die zelf is bevallen op een leeftijd van 55 jaar was ook zwanger geraakt middels ivf en vertelde haar verhaal aan Erramatti en hierdoor werd zij geïnspireerd.

Erramatti wilde zo graag kinderen dat ze besloot om op de ‘stoute’ schoenen aan te trekken en ervoor te gaan met haar man Raja. Het stel heeft geluk gehad en hun jarenlange kinderwens is dan eindelijk uitgekomen. De vrouw heeft twee gezonde dochters op de wereld gezet en zelf is ze er ook helemaal goed aan toe. Een wonder, zou je kunnen zeggen. Zelf moet ik er nu al niet meer aan denken om nog zwanger te zijn, of laat staan te bevallen. Maar ieder z’n ding… Wij wensen hen heel veel babygeluk!

Lees ook:

 

Oudste moeder ter wereld

Jongste moeder ter wereld

Reageer op artikel:
Vrouw van 74 bevallen van tweeling
Sluiten