Redactie
Redactie Baby 7 sep 2019

Een beetje apart, maar toch: een tip voor alle voetbalfans met een kinderwens

Er zullen mensen zijn die er op z’n minst hun wenkbrauwen voor ophalen, maar de echte voetbalfans zullen het kunnen waarderen. Zeker voetbalfans die een kinderwens hebben… 

 

De tip

Het zit namelijk zo. In de zomer van 2020 is het EK (het Europees Kampioenschap Voetbal voor degene die geen idee heeft waar we het over hebben). Een paar Engelse die hard voetbalfans met liefde voor baby’s hebben zodoende een berekening gemaakt. En die berekening leidt tot de volgende tip. Wil je straks niets missen van het EK, dan doe je er verstandig aan heel rap zwanger te raken of je vrouw zwanger te ‘maken’. (Alsof het op bestelling kan… maar dat even daargelaten). Want als je binnen nu en een paar weken raak schiet (om in voetbaltermen te blijven), dan heb je kans dat je tijdens het EK mooi vaderschapsverlof kunt opnemen. De kans is namelijk groot dat die kleine dan geboren zal worden.

 

Wij hebben alleen onze twijfels

De tip moet hoe dan ook door een man bedacht zijn. Waar deze slimmerik niet bij stil heeft gestaan is het feit dat je dan hoogstwaarschijnlijk wel met een huilende baby op schoot naar de wedstrijden zit te kijken. Of een baby die net even verschoond moet worden op het moment dat er een goal gescoord wordt. Of dat je door de gebroken nachten zó moe bent dat je luiken tijdens de wedstrijd spontaan dicht vallen… en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Maar goed, dat is onze mening. En wij zijn dan ook geen die hard voetbalfans. (Hoewel we wel blij werden van de 4-2 overwinning op Duitsland gisteren). Anyway: oordeel zelf.

 

Meer interessante artikelen voor de voetbalfans onder ons:

Deze voetballer wordt 3 keer vader in 3 maanden (en geen meerling)

Aanvoerder Zweeds voetbalelftal mist geboorte van dochtertje door WK

Ex-Ajaxied krijgt twee kinderen op zelfde moment (en het is geen tweeling)

 

Reageer op artikel:
Een beetje apart, maar toch: een tip voor alle voetbalfans met een kinderwens
Sluiten