Marieke
Marieke Geen categorie 11 feb 2019

Voel me nu zo’n falende moeder

Voel me nu zo’n falende moeder

Vorige week ben ik bevallen van onze eerste zoon. Een verschrikkelijke bevalling met alles er op en er aan. 25 uur lang weeën gehad, toen wee – opwekkers gekregen, een ruggenprik die niet werkte, rug- weeën, been weeën en alle anders soorten weeën. Uiteindelijk is onze zoon met een vacuüm pomp ter wereld gekomen en was zoonlief 4295 gram, oftewel bijna 4300 gram.

Na een paar dagen op paracetemol te hebben geleefd en enorme moeheid is het volgende gebeurd. Ik wilde perse borstvoeding geven, maar had wel melkpoeder in huis. Nu heeft mijn kraamverzorgende tijdens mijn dutje hem zomaar een fles gegeven. Ik was des duivels. En hij heeft alles opgedronken, terwijl het uit de borst heel moeizaam gaat. Ik heb er echt om moeten huilen. Snappen jullie dat?

Moet ik boos worden?

 

 

Reageer op artikel:
Voel me nu zo’n falende moeder
Sluiten