Marieke
Marieke Nieuws 7 mei 2019

Verwaarloosde jongetjes in bloedhete flat gevonden

Verwaarloosde jongetjes in bloedhete flat gevonden

Een tijdje geleden heeft de politie in een flat twee jongetjes gevonden die totaal verwaarloosd bleken. Er zou iemand uit hetzelfde flatgebouw hebben gebeld naar de politie, omdat zij de situatie niet vertrouwde. Helaas plekke ze gelijk te hebben.

Hoorde veel gehuil

De reden dat de vrouw de politie belde was omdat ze al de hele dag kindertjes hoorden huilen in de flat naast haar. Toen de politie de jongetjes vond (die waren binnengesloten met een riem aan de deur) was het onmenselijk warm in de flat en de kindjes hadden niks te eten of drinken. Ook waren de kindjes er niet helemaal mee bij. Het was een hele warme dag en er was nul frisse lucht, want alle ramen zaten dicht. De kinderen hadden geen kleren aan en een van de twee droeg een luier die al een tijd niet was verschoond.

Verwaarloosd

De flat was een grote bende, geen lakens op de bedden en dus niks te eten of drinken. Inmiddels zijn de kinderen in een opvang gezin geplaatst en hopen we dat ze veel liefde en warmte krijgen.

Hoe dit precies heeft kunnen gebeuren, is nog een raadsel. Gelukkig heeft de buurvrouw op tijd actie ondernomen, anders wil je niet weten wat er had kunnen gebeuren.

 

Reageer op artikel:
Verwaarloosde jongetjes in bloedhete flat gevonden
Sluiten