Vader zet baby online te koop

Vader zet baby online te koop

“Kijk maar uit, anders zet ik je te koop op marktplaats”, is een zin die regelmatig denk en soms ook wel eens gekscherend tegen mijn kinderen zeg. Wij denken het misschien soms, maar deze man uit New York heeft het daadwerkelijk gedaan.

Bloed onder je nagels

We kennen allemaal de momenten dat je kinderen het bloed onder je nagels vandaan halen. Als ze in de supermarkt op de grond gaan krijsen, weigeren hun eten op te eten, met hun nieuwe witte schoenen in de modder gaan staan, noem het maar op. Dan kan je ze echt even achter het behang plakken of tijdelijk op marktplaats zetten.

Advertentie op marktplaats

Paul M. – een kersverse vader uit New York – zette een advertentie op een Amerikaanse versie van marktplaats. Je kon de baby kopen voor onder dollar. De reden voor de verkoop van zijn dochtertje van nog geen twee maanden oud was vanwege onenigheid met de moeder van zijn dochtertje. Paul vond dat de moeder teveel aandacht aan de baby gaf in plaats van aan hem. Hij voelde zich in de steek gelaten en dacht dat door de baby te verkopen hij weer meer aandacht van zijn vrouw zou krijgen. In de advertentie heeft hij aan dat de baby astma heeft en dat dat op zijn zenuwen werkt en haar daardoor niet meer wil.

Politie moet bij bevaling aan te pas komen

Gearresteerd

Nadat er veel meldingen bij de politie binnen waren gekomen over deze vreemde advertentie is Paul gearresteerd. Hij gaf aan dat het een grapje was. De politie heeft blijkbaar toch een andere soort humor en kon deze grap niet waarderen. De vader is aangeklaagd voor het in gevaar brengen van zijn dochter. Denk niet dat hij met deze actie meer aandacht van de moeder van de baby heeft gekregen.

Ook leuk om te lezen:

Ze is zo veranderd sinds ze moeder is geworden

Reageer op artikel:
Vader zet baby online te koop
Sluiten