Redactie
Redactie Baby 1 jul 2018

Vader wil zijn baby laten tatoeëren

Vader wil zijn baby laten tatoeëren

 

Op Reddit (een internetcommunity) heeft een vader om advies gevraagd bij collega-ouders. Hij overweegt namelijk een van zijn kinderen te laten tatoeëren. Niet zomaar voor de fun omdat hij tatoeages zo mooi vindt, niet uit esthetische overweging dus, maar uit pure wanhoop.

De man is namelijk trotse vader van een tweeling. Een eeneiige tweeling. En de twee jongetjes zijn écht identiek aan elkaar. Ze lijken zelfs zo ongelooflijk veel op elkaar dat hij en zijn vrouw zelfs na 12 maanden nog steeds moeite hebben de twee mannetjes uit elkaar te houden.

 

Dat is lastig, maar in het geval van de twee jongetjes, Adam en Aaron, ook nog eens levensgevaarlijk. Aaron heeft namelijk ernstige gezondheidsproblemen en moet iedere vier uur medicatie toegediend krijgen. En dat is de reden waarom het zo ontzettend belangrijk is dat de twee kost wat kost niet met elkaar verwisseld mogen worden.

Ze hebben alle mogelijke manieren geprobeerd om de twee niet met elkaar te verwarren: nagellak op een nageltje, een stip met watervaste stift, andere kapsels, andere kleding… maar niets van dit alles is permanent en dus blijft de angst ze te verwarren bestaan.

 

Een medicatie missen zou voor Aaron ernstige gevolgen kunnen hebben. En niet alleen voor Aaron, maar ook voor Adam. Want als Adam de zware medicatie toegediend krijgt die niet voor hem is bestemd, dan kan dat ook voor het gezonde jongetje ernstige gevolgen hebben. Dubbel eng dus.

Het is namelijk al een keer mis gegaan. De kindjes zouden een nachtje bij opa en oma logeren en waren ‘gemerkt’ afgeleverd met watervaste stift. Na een lekkere badsessie, bleek alleen toch ook die watervaste stift vervaagd, met als gevolg dat de medicijnen aan het verkeerde kind toegediend werden. Het is goed afgelopen gelukkig, maar de schrik zit er wel goed in.

 

Begrijpelijk dus dat deze vader nu dus op zoek is naar een permanente oplossing. “Ik las op het internet dat iemand één enkel puntje op een van zijn tweelingszoontjes had getatoeëerd en ook over een piercing in de oren. Ik vind het vreselijk om te zeggen, maar we hebben dit punt bereikt. Ik moet iets permanents doen. Ik had vorig weekend mijn twee zonen kunnen verliezen en ik ben wanhopig” aldus papa Thrwydad op Reddit.

 

De vader kreeg alle bijval, tips en adviezen van mede-Redditers. Waar de keuze uiteindelijk op is gevallen, dat laat hij helaas niet weten.

 

Foto credits: Tttattoo

 

Vaders en baby’s… ze staan in ieder geval garant voor de meest originele baby-oplossingen: Vader krijgt baby op bijzondere wijze in slaap.

 

De wezenlijke verschillen tussen jongens en meisjes

Reageer op artikel:
Vader wil zijn baby laten tatoeëren
Sluiten