Redactie
Redactie Blog 31 mei 2018

Vader krijgt baby op bijzonder originele (tikkie stoute) manier in slaap

Vader krijgt zijn baby op een bijzonder originele (tikkie stoute) manier in slaap

 

Een tikkie naughty, maar absoluut vindingrijk: zo kunnen we deze vader wel karakteriseren. Of misschien was hij gewoon de wanhoop nabij en in ernstige nood van wat slaap. Dat kan natuurlijk ook.

 

Want wat heeft deze Australische ‘Dad’ gedaan? Terwijl moeder Laura naar the gym was en paps de baby in slaap probeerde te wiegen, bedacht hij zich dat dit wiegen ook makkelijker kon. In ieder geval op zo’n manier dat het hem geen moeite of tijd meer zou kosten. Dus wat pakte hij als hulpattribuut erbij? … De vibrator van mama. Die zorgt in ieder geval voor een constante vibratie, zo dacht hij. Dochter Lucie valt namelijk ook altijd prima in slaap in de auto, dus deze vibratie zou wellicht hetzelfde effect kunnen bewerkstelligen. “A really good idea”, volgens de papa zelf.

 

Laura kon het in eerste instantie niet geloven toen ‘Dad’ haar bij thuiskomst informeerde over zijn ‘briljante’ idee. Ze verslikte zich bijna in haar slok thee. Maar een blik in baby Lucie’s bedje toonde aan dat er geen woord van gelogen was.

En Laura moest toegeven dat het verrassend goed werkte. Lucie had voor het eerst een paar uur aan een stuk geslapen.

Sterker nog, het werkt zo goed dat ze de vibrator nu standaard bij Lucie in bed leggen, en het kleine meisje slaapt nu eindelijk vanzelf weer verder als ze tussentijds wakker wordt.

 

Op de vraag of het niet zonde is van de batterijen en of ze niet beter een vibrerend matrasje kunnen kopen, antwoordt Laura: “Het is niet zo dat de vibrator op dit moment zijn oorspronkelijke functie vervult”. Ze vinden het dus wel best zo.

 

En gelijk hebben ze: whatever works for them.

Bron: Kidspot

Foto: Laura Bentley

 

Lees ook: Publieke noodkreet van een kramende vrouw aan haar man.

 

Wie is verantwoordelijk voor het IQ van een kind: vader of moeder?

Reageer op artikel:
Vader krijgt baby op bijzonder originele (tikkie stoute) manier in slaap
Sluiten