Marieke
Marieke Nieuws 6 jan 2020

Vader betrapt pedofiel bij zijn peuters

De allergrootste nachtmerrie van ouders: een pedofiel die misbruik maakt van je kinderen. Helaas overkwam het een vader tijdens de feestdagen in de stad Spotsylvania County in de Verenigde Staten.

Op heterdaad betrapt

Een man van rond de 60 jaar kwam langs bij deze familie vanwege de feestdagen. De vader van de kindjes van twee en drie jaar oud voelde waarschijnlijk nattigheid en werd vroeg wakker op de desbetreffende ochtend. De vader bleek niet voor niets een raar gevoel te hebben gehad, want toen hij de kamer binnenkwam van zijn tweejarige en driejarige kindje stond de familiebezoeker van 60 jaar daar zonder onderbroek in de kamer van de onschuldige peuters.

Wat zou jij doen?

Natuurlijk mag je eigenlijk niet reageren zoals deze vader dat heeft gedaan, namelijk de pedofiel zelf aanpakken. Toen de vader namelijk de man betrapte zonder onderbroek, duwde de man – genaamd Stanley – de vader de kamer uit en deed de deur van de slaapkamer op slot. Natuurlijk liet de vader dit niet zomaar gebeuren en heeft met man en macht geprobeerd de deur van de slaapkamer in te trappen. Dit met succes. Waarschijnlijk kwamen er oerkrachten bij de vader boven en kende zijn eigen krachten niet. Hij heeft de pedofiel eerst in elkaar geslagen om vervolgens zijn pistool te trekken om Stanley onder schot te houden. Pas toen de politie erbij kwam heeft de vader het pistool laten zakken. De pedofiel is door de agenten gearresteerd nadat hij is behandeld in het ziekenhuis. Gelukkig mankeren de kinderen – behalve natuurlijk de enorme schrik. Ook de vader van de kinderen gaat vrijuit.

Wat vinden jullie?

Een super heftige situatie. Wat vinden jullie? Mag een vader zo handelen? Zouden jullie in zo’n situatie hetzelfde hebben gedaan? laten we maar hopen dat dit ons allemaal nooit overkomt.

Lees ook:

Veilig kinderfoto’s plaatsen op social media

BRON: www.telegraaf.nl

Reageer op artikel:
Vader betrapt pedofiel bij zijn peuters
Sluiten