Vaccineren? Ik twijfel..

Beste allemaal,

Als moeder van een baby van vijf weken heb ik een vraag aan jullie. Ik weet dat het persoonlijk is en ik zelf de beslissing moet maken, maar ik vind het heel erg moeilijk. Moet ik mijn dochtertje nou wel of niet laten vaccineren. Je hoort verhalen dat kinderen er autistisch van kunnen worden en weet ik het wat nog meer allemaal? Zijn er cijfers van hoe vaak dat gebeurt en is dat nu nog steeds of was dat alleen vroeger?

Álles wat je moet weten over borstvoeding

Is er iemand die dit leest die negatieve ervaring heeft met het inenten of het bewust niet heeft gedaan? En de ouders die het wel doen, wat zijn jullie beweegredenen? Ik kom misschien raar over, maar ik vind het een moeilijke gedachte om bij mijn kleine kindje die alleen nog maar borstvoeding krijgt ziektes in te spuiten in combinatie met giftige stoffen. Aan de andere kant doet iedereen het en zijn er heel veel gezonde en sterke kinderen op deze wereld.

Ik heb het op het consultatiebureau gevraagd, maar ik heb niet echt het idee dat ze er daar neutraal in staan.

Hoop op nuttige informatie. Bij voorbaat veel dank!

Deze moeder wil graag anoniem blijven gezien het gevoelige onderwerp.

Vaccineren, wel of niet?

Reageer op artikel:
Vaccineren? Ik twijfel..
Sluiten