Redactie
Redactie Baby 22 aug 2019

Wat is pijnlijker? Een bevalling of een man die een trap in z’n ballen krijgt?

Een vraag waar we nooit écht antwoord op zullen krijgen: wat is pijnlijker? Een bevalling of een man die een trap in z’n ballen te krijgt? Niet te meten… Wij vrouwen hebben nou eenmaal geen testikels en mannen kunnen nou eenmaal niet bevallen van een kindje. Maar toch hebben vrouwen en mannen altijd een heel uitgesproken idee over wat het antwoord moet zijn. Zo ook deze man… 🙂

 

Een prachtige dag

De man: ‘Ik maaide het gras vandaag. Na het maaien, ging ik lekker zitten en nam een biertje. Het was een prachtige dag en met het biertje kon ik eens lekker in gedachten verzinken. Mijn vrouw kwam aanlopen en vroeg me wat ik aan het doen was. “Niets”, zei ik. De reden waarom ik “Niets” zei in plaats van “Gewoon een beetje nadenken” is omdat ze anders gevraagd zou hebben “Waarover dan?”. Dan had ik namelijk moeten uitleggen dat wij mannen diep en grondig kunnen nadenken over bepaalde onderwerpen, en dat had weer geleid tot andere vragen.

 

De eeuwenoude vraag

Uiteindelijk dropte ik toch een eeuwenoude vraag: is een bevalling pijnlijker dan een trap in je ballen krijgen? Vrouwen blijven altijd volhouden dat bevallen veel pijnlijker is dan het krijgen van een trap in de ballen. Maar hoe kunnen ze dat weten? Na nog een biertje, en nog veel meer zwaarder denkwerk, ben ik tot het antwoord gekomen.

 

Het antwoord

Een trap in je ballen krijgen is pijnlijker dan een bevalling. En ook al kan ik dat natuurlijk niet uit eigen ervaring zo stellig zeggen, heb ik toch een reden voor mijn conclusie.

Een jaar of zo na een bevalling is het meestal de vrouw die oppert “Het zou zo leuk zijn om voor een tweede kindje te gaan”. Aan de andere kant zul je nooit een man horen zeggen “Weet je, ik zou wel weer eens een trap in mijn ballen willen krijgen”.

I rest my case. Tijd voor nog een biertje, en dan wellicht ook nog een lekker slaapje…’, aldus de man.

 

Mee eens of niet?

Vrouwen… zijn we het hiermee eens of niet??? Een gratis boek (van ons) naar keuze voor het beste niet te weerleggen antwoord! 😉

 

Ook interessant:

Mannen en zwangerschapskwaaltjes

Als mannen zwanger zouden zijn, zou de wereld er zo uitzien:

14 x Wat mannen denken tijdens de bevalling

 

Reageer op artikel:
Wat is pijnlijker? Een bevalling of een man die een trap in z’n ballen krijgt?
Sluiten