Redactie
Redactie Blog 12 aug 2018

Top 10 meest gênante momenten van ouders

Top 10 meest gênante momenten van ouders

Allemaal waargebeurd, helaas…

 

  1. Met je baby naar de spoedeisende hulp racen omdat zijn beentjes helemaal blauw zijn uitgeslagen… en dan blijkt het nieuwe, blauwe broekje dat nog nooit eerder is gewassen en blauw afgeeft de boosdoener te zijn.
  2. Je behoorlijk koortsige kind die door de huisarts per direct doorverwezen wordt naar de spoedeisende hulp omdat uit het potje urine dat je meegenomen hebt blijkt dat er veel te heftige afwijkingen in de urine zitten. Eenmaal in het ziekenhuis blijkt er totaal geen sprake van een ontsteking en eenmaal thuis kom je erachter dat je de urine in een potje hebt gestopt waar ooit spinazie in heeft gezeten en die spinazie heeft hoogstwaarschijnlijk voor de afwijkende waarde gezorgd.
  3. Je kind die doodleuk vraagt aan je tante “Ben je een heks?” Waarop tante zegt “Uh, nee, waarom vraag je dat?”, “Omdat mama zegt dat je een heksenpukkel hebt.”
  4. Je vriendin die een mooie, gele bos bloemen voor je meeneemt, waarop jij zegt “Wat mooi, dankjewel” en waarop je kind vervolgens zegt “Maar mama, jij vindt gele bloemen toch altijd de lelijkste die er zijn!?”
  5. Je pasgeboren baby die vlak voordat de huwelijksceremonie van je beste vriendin begint, alwaar jij getuige bent, je mooie kapsel en mooiste jurk nog even onderspuugt.
  6. Je kind die in de supermarkt van alles onderin de kinderwagen heeft gestopt zonder dat jij het gezien hebt en dat je dan door de mensen van de winkel aangehouden wordt omdat ze denken dat je probeert te stelen.
  7. Je pas zindelijk geworden kind die bij je vriendin achter het gordijn heeft gepoept (kwam de betreffende vriendin twee dagen later pas achter… toen de stank maar niet wegging), omdat hij de wc niet kon vinden.
  8. Je dochter van 4 jaar oud die je aan haar vriendin hoort vertellen (waar de vader van de vriendin bij staat): “Weet je wat grappig is? Mijn moeder heeft heel veel haren op haar hoofd maar geen haren bij haar plasser, en mijn vader heeft juist geen haren op zijn hoofd maar heel veel haren bij zijn plasser.”
  9. Je kind die je hoort zeggen tegen een vriendje die een vader met snor heeft: “Mijn moeder heeft ook een snor, alleen die laat ze altijd weghalen.”
  10. Je kind die je tegen een meneer met dikke buik hoort zeggen: “Mijn mama heeft ook een baby in haar buik.”

 

Never a dull moment.

Please, zeg ons dat jullie ook wat gênante momenten met jullie mini-monsters hebben meegemaakt. En onder het mom van gedeelde smart is halve smart: deel ze vooral met ons!

 

Wil je meer Top-zoveel-lijstjes lezen? Lees dan ook:

Top 5 ongelukken met kinderen

Top 5 kinderfeestjes

 

Reageer op artikel:
Top 10 meest gênante momenten van ouders
Sluiten