Redactie
Redactie Nieuws 1 mei 2019

tientallen keren gebeten op crèche

Kindje tientallen keren gebeten op crèche

Je kindje naar de crèche brengen is voor iedere ouder wel een dingetje. De zorg voor je kind aan iemand anders over laten zonder dat je daar controle over hebt. Toch moet je het loslaten en erop vertrouwen dat ze met alle liefde en de beste zorg voor je kindje zorgen. Helaas werd het vertrouwen bij moeder Alice Bryant – wondend in de stad Tussen in Amerika – enorm beschaamd.

Wel 25 beten op haar lichaampje

Moeder Alice bracht haar dochtertje nietsvermoedend zoals iedere dag naar de crèche, maar op een bepaalde dag zag zij iets bij haar dochter waar ze enorm van schrok: ze had wel 25 beten op haar lichaampje. Het 15 maanden oude meisje zat hele onder zoals je op de afbeelding kunt zien. De moeder heeft de verwondingen zelf moeten ontdekken, op het kinderdagverblijf hebben ze er niks over gezegd tegen de ouders.

Twee maanden geleden

Dat moeder Alice de wonden ontdekte bij haar 15 maanden oude dochtertje is al zeker twee maanden geleden. De reden waarom het nu toch openbaar wordt gemaakt is omdat ze vindt dat dit niet op de juiste manier wordt opgelost. Het onderzoek verloopt stroef en het kinderdagverblijf werkt niet mee op de manier zoals Alice dat had verwacht. Het onderzoek loopt al veel te lang en dat pikt moeder Alice niet.

Baby overleden door superfoods

Verdriet

Moeder Alice voelt zich natuurlijk ontzettend schuldig naar haar dochtertje die op haar schooltje zo is mishandeld door andere kinderen. De tandjes zaten overduidelijk te zien in haar lichaampje. Wat zal ze een pijn hebben gehad. De moeder wil nu andere ouders waarschuwen door middel van deze foto met tekst erbij, zodat dit andere kindjes niet zal overkomen. Wat er precies is gebeurd daar kunnen we alleen maar naar gissen, maar wij wensen dit lieve meisje heel veel sterkte met al wonden op haar lichaampje.

https://buskruitmet.nl/oeps-even-baby-vergeten/

Reageer op artikel:
tientallen keren gebeten op crèche
Sluiten