Super tips om je kindje in slaap te krijgen én te houden

Slaap kindje, slaap!

Slapeloze nachten, dikke wallen onder je ogen, leven op koffie, verlangen naar een kwartiertje slaap en lig je net lekker… en ja hoor, daar gaat ‘ie weer….

Je hebt vast alles al geprobeerd, maar niks werkt. We kunnen je geen garanties bieden, maar we hebben wel wat tipjes die zouden kunnen bijdragen aan een goede nachtrust voor jullie allemaal… want als de kleine slaapt, dan pas hebben de ouders een fijne nachtrust.

Droomschaapje

Kennen jullie deze al? Het droomschaapje.

Dit droomschaapje is een uniek, pluche sluimer speeltje dat jouw baby troost biedt, bijna net zoals je dat zelf zou doen.
In combinatie met 15 tot 30 minuten aan rustgevende muziek, geluidjes en zachte verlichting, helpt dit je baby om op een natuurlijke manier rustig te worden. Met het lieve gezichtje, de super behaaglijke stoffen , is de kalmerende Schaapje een perfect sluimervriendje voor je baby. Ben je nog zwanger, dan is het ook al heel rustgevend voor de baby in je buik.

Inbakerzak

De Puckababy inbakerslaapzak is hét geheim voor doorslapen.

Een eerste-maanden-slaapzakje voor een gezonde slaap- en voedingsritme. Bewezen effectief bij huilen, onrust en slecht slapen.
Een uniek slaapzakje dat voor een rustig slaappatroon zorgt. De Puckababy The Original Piep bestaat uit een buitenzak met daarin een hesje waar de baby ingelegd wordt.
Doordat de bewegingsruimte om de baby heen beperkt wordt, zoals in de baarmoeder, vindt elke baby direct meer rust.

Een goed schema

Een kindje slaapt goed als hij goed in zijn of haar vel zit en dat creëer je met een strak schema.

In dit boek staan verschillende schema’s voor je baby. Wanneer je deze schema’s aanhoudt, zul je merken dat je baby goede slaapjes maakt en waarschijnlijk ook snel de hele nacht doorslaapt.

Lees ook:

Tips voor het doorslapen

Hoe ver ga je om je baby te laten doorslapen

Ideaal slaaptextiel

Reageer op artikel:
Super tips om je kindje in slaap te krijgen én te houden
Sluiten