Redactie
Redactie Lifestyle 29 mei 2019

Om op te eten, zo zoet deze slippertjes voor kids…

Slippertjes-weer! Hebben jullie het allemaal gelezen? Het wordt komend weekend tropisch zomerweer. Eindelijk! Maar zijn we al goed voorbereid op dit lekkere weer? 

Slippertjes

Vooral mijn dochtertjes en ikzelf lopen eigenlijk de halve zomer op slippertjes. Zit heerlijk en je kan slippers eigenlijk onder alles aan. Toen ik zelf kind was had je nog helemaal geen leuke slippers, maar nu zijn ze in alle maten, kleuren, opdrukken en noem het maar op te krijgen.

We willen jullie deze kinderslippertjes niet ontnemen: kijk nou deze supervrolijke dingen. Daar krijg je toch direct zin van om naar het strand te gaan en de boel de boel te laten

 

Voor de wat meer ondeugende types zijn is dit toch het leukste exemplaar. Lekker stout voor onder een kort spijkerbroekje of rokje. Je zou ze toch zelf willen hebben.

Voor jongens is dit toch helemaal de bom. Stoere slippers in de Braziliaanse kleuren. Ze gaan er vast beter door voetballen.

En dan voor lieve, schattige meisjes deze slippers. Ze zou ze toch bijna willen opeten. Zit er niks voor jouw bij, kijk dan hier voor meer opties.

 

Meer lezen over mooi weer? Lees dan ook:

De invloed van een hittegolf op de kwaliteit van sperma

Je baby in deze hitte: over slapen, extra vocht en de zon

 

Reageer op artikel:
Om op te eten, zo zoet deze slippertjes voor kids…
Sluiten