Redactie
Redactie Geen categorie 16 mrt 2020

Seksspeeltjes niet aan te slepen in deze tijd

Zijn seksspeeltjes de nieuwe wc-rollen?

Blijkbaar zijn er ook nog mensen die hun voordeel halen uit de Corona crisis. Op telegraaf.nl lazen we dat de verkoop van de vibrators en andere seksspeeltjes enorm zijn gestegen. De reden hiervoor zou zijn dat mensen door de quarantaine toe zijn aan een verzetje op het gebied van seks. “De wereldwijde verkopen liggen al 50% voor op de prognoses”, aldus de Telegraaf.

Babyboom

Alhoewel wij ook erg schrikken van alle berichten rondom het Corona virus denken wij dat naast de enorme stijging van de verkoop van seksartikelen er ook in stijging in het aantal geboortes zal komen in de maanden december en januari aanstaande. Wanneer je echt thuis moet blijven, je niet naar werk, sport of het café kan, dan zit er voor veel mensen niet veel anders op dan het met elkaar gezellig te maken. En dat kan natuurlijk leiden tot extra veel zwangerschappen in deze periode.

 

D’r op of d’r onder

Mochten jullie al babyplannen hebben, dan hebben jullie nu extra veel tijd om veel te oefenen. Mochten jullie nog tips & tricks nodig hebben, schaf dan dit boek aan. D’r op of d’r onder bevatten de eerste helft informatie over zwanger worden. Het boek gaat in op onder meer voeding en het bepalen van de eisprong. In de tweede helft gaat het over de zwangerschap. Wat moet je regelen? Waar kun je last van hebben en wat doe je daaraan? Wat eet je, wat beter niet en hoe zit het met de seks? Inclusief een Van week tot week-gids. In korte stukjes (gemiddeld twee weken per pagina) wordt beschreven hoe groot de baby is, hoe het met de moeder kan gaan en meer wetenswaardigheden. De auteurs richten zich ook tot de vader, die ze Beste Jan noemen. Diverse (ervarings)deskundigen hebben een bijdrage geleverd waar je veel aan kunt hebben.

.

Rest ons nog te zeggen dat we natuurlijk hopen we dat het snel rustiger wordt op het Coronagebied en leven we ontzettend mee.

Lees ook:

Redenen voor een babyboom

Powerzaad

Reageer op artikel:
Seksspeeltjes niet aan te slepen in deze tijd
Sluiten