Marieke
Marieke Musthaves 27 mei 2019

Prénatal is de weg kwijt

Misschien omdat er zomerweer aan zit te komen, het bijna juni is of gewoon omdat ze zin hebben om enorme kortingen weg te geven. In onze ogen zijn ze gek geworden en zou ik – als ik jullie was – direct toeslaan. 

Allereerst deze Stokke Trip Trap. Wat mij betreft het meest gebruikte item in ons huis. Nog steeds zitten de kinderen erop en ik moet zeggen dat ik er zelf ook al te graag op zit. Helaas zijn de stoelen best prijzig, dus handig om ze in de sale te kopen. Kijk hier naar de aanbieding!

 

 

 

 

 

 

 

Zeker als je veel reist met je kind, of hem of haar graag lopend haalt van het kinderdagverblijf of crèche, dan is een goede buggy een must-have. En nu is Prénatal zo gek om alle mooie buggy-merken enorm af te prijzen! Kijk hier!

Wil je je kindje borstvoeding gaan geven, maar ook wel eens de deur uit kunnen? Zorg dan dat je een goed kolfapparaat in huis hebt. Wij hebben altijd die van Medela gebruikt en waren daar heel erg tevreden over. Deze apparaten zijn ook te huur, maar als je van plan bent lang borstvoeding te gaan geven en je wilt hierna nog meer kindjes, dan is het handig om er eentje in te slaan. Ze zijn nu enorm in de aanbieding.

Prénatal gaat helemaal los qua kortingen

CHECKLIST: MUST HAVES VOOR EEN BABY, DE UITZET

 

Reageer op artikel:
Prénatal is de weg kwijt
Sluiten