Redactie
Redactie Musthaves 5 mrt 2019

Prénatal gaat helemaal los qua kortingen

Prénatal gaat helemaal los qua kortingen

Het lijkt bijna wel of Prénatal de zomer al in zijn bol heeft. Ze geven momenteel op de meest leuke, handige en mooie producten enorme kortingen. Ben je zwanger, heb je net een baby of ben je op zoek naar een perfect kraamkado: neem hier dan zeker even een kijkje.

De mooiste kraamcadeaus

De Prénatal wafel producten

Wij kunnen er geen genoeg van krijgen: de wafelproducten van Prénatal.  We hebben de wafeldekens en wikkeldoeken eindeloos gebruikt. En nu zijn ze enorm in de aanbieding: GOOD FOR YOU!

DR. BROWN’S FLESSEN & SPENEN

Naast de gave wafelproducten zijn ook mega kortingen op de producten van DR. BROWN. Heeft je kind last van krampjes, drinkt hij te snel of heeft hij last van reflux? Dan zijn de producten van DR. BROWN echt een MUST HAVE. Als je kindje het eenmaal heeft geprobeerd, wil hij of zij niks anders meer dan deze fles.

De fijnste campingbedjes

Campingbedjes hoeven niet mooi te zijn (dat zijn ze namelijk bijna nooit), maar ze moeten vooral praktisch zijn en makkelijk in elkaar te zetten zijn. En trouwens ook uit elkaar halen, want ik kan me de nodige ruzies met campingbedjes nog wel herinneren. Iedere ouder móét in het bezit zijn van een handig reisbedje. Of je nou ermee op reis gaat of dat er een keer een kindje bij jullie blijft logeren, het komt altijd van pas. En ze zijn dus nu ook in aanbieding: wat een feest.

Een leuk verjaardagskado?

Nog op zoek naar een leuk verjaardagskado voor je baby? Dan moet je hem nu bestellen, want de leukste babywalker is nu in de aanbieding. Ideaal voor je kindje om zijn of haar eerste stapjes achter te zetten en om  -als hij even klaar is met lopen – even lekker zittend mee te spelen. Is trouwens ook een ideaal kado voor opa’s en oma’s om te geven!

Al met al: Prénatal gaat weer los, dus mocht je iets nodig hebben! Wees er snel bij!

 

Baby’s regeldagen en peuter’s sprongetjes: alles wat je erover wilt weten

Reageer op artikel:
Prénatal gaat helemaal los qua kortingen
Sluiten