Marieke
Marieke Musthaves 24 jun 2019

Overlevingstips

Overlevingstips voor de komende weken

We hebben allemaal maanden gewacht tot het eindelijk mooi weer wordt en nu is het eindelijk prachtig, beginnen we allemaal te klagen over de hitte. Het is ook nooit goed zou je denken. Wij hebben wat tips hoe je optimaal van dit zomerweer kunt genieten met kleine kinderen.

*Schaf een ventilator aan voor in de slaapkamer van je kindjes en/of jullie zelf. Voor een paar tientjes heb je al een goede ventilator. Het zal heel veel schelen of je kindje wel of niet in slaapt kot in die enorme hitte en ook hoe ze slapen. Een ventilator is nooit weg, want ze gaan jaren mee en je zult hem vaker nodig hebben.

*Heb je al een 4 seizoenen slaapzak? Deze slaapzak is extra warm in de winter en lekker koeltjes in de zomer. Hoe warm het ook is, kindjes vinden het toch prettig om in een vertrouwde slaapzakje te liggen en bij bij baby’s is dat ook de veiligste optie. Kijk hier voor de fijnste 4 seizoenenslaapzakjes.

Zet in of naast zijn of haar bedje een drinkbeker met water. Door de hitte verliezen ze veel vocht en zullen ze meer dorst hebben dan normaal. Met een drinkbeker in hun bedje kunnen ze zelf bepalen wanneer ze wat willen drinken en hoef jij daar je bed niet voor uit te komen.

Top 6 Drinkbeker

Alle kindjes willen natuurlijk lekker buiten spelen met dit mooie weer, maar soms is het daar gewoonweg te warm voor. Met dit speelgoed zal je kindje zich uren kunnen vermaken buiten. Hij kan lekker kliederen met deze waterbaan. Zet de waterbaan wel in de schaduw, zodat hij niet te veel zon op zijn of haar koppie krijgt.

En verder: zorg dat je kindje altijd goed is ingesmeerd. Deze zon is heel fel en de kinderhuidjes zijn daar zeker niet tegen bestand.

Top 10 Zonnebrand voor Kids

Hoe bereid je je voor op een zomer-baby?

 

Zo voorkom je zonverbranding, een zonnesteek of een hitteberoerte

Reageer op artikel:
Overlevingstips
Sluiten