Redactie
Redactie Baby 25 nov 2019

Op zoek naar goede opvolgmelk? Wij hebben misschien wel de allerbeste tip

Op zoek naar goede opvolgmelk voor je dreumes? Nou, wij hebben misschien wel de beste tip sinds tijden voor je!

Nog maar een paar maanden zichtbaar in de winkelschappen, maar nu al een groot succes in Nederland. De eerste stapjes over de grens worden trouwens ook al gezet… En terecht als je het ons vraagt.

 

Het beste alternatief

Natuurlijk weten Rogier en Frank ook wel dat borstvoeding de beste voeding is voor een baby. Maar feit is dat het niet iedere moeder gegeven is borstvoeding te kunnen geven, om wat voor reden dan ook. Dan moet je op zoek naar een alternatief. Er is voldoende aanbod natuurlijk, maar in de ogen van Rogier en Frank was dat nog niet genoeg.

 

Drie basisprincipes

Dus gingen Rogier en Frank aan de slag, en zo ontstond de basis voor Pure Goat Company. Bij het ontwikkelen van deze voeding hadden de mannen een paar principes waar ze per se niet van af wilden wijken.

  • Principe nummer 1: de opvolgmelk moest gebaseerd zijn op geitenmelk.
  • Principe nummer 2: de opvolgmelk moest biologisch zijn.
  • En last but zeker not least principe nummer 3: er mocht niets aan de voeding toegevoegd worden dat niets toevoegt. Logisch genoeg.

Het heeft alles, maar niet teveel

Dat alles is gerealiseerd: opvolgmelk op basis van volle geitenmelk én biologisch. Voor de allerjongste dreumes, maar ook voor de niet meer zo piepjonge dreumesen en peuters. Én ook nog eens zonder plantaardige olie uit de tropen, mét Omega 3 DHA uit algen (in plaats van tonijn), biologische GOS-vezels, enkel biologische lactose (dus geen andere suikers) en alle benodigde vitaminen.

Daar is nog eens goed over nagedacht, nietwaar?

Proberen?

Pure Goat Company Zuigelingenvoeding 1 (voor 0-6 maanden), Opvolgmelk 2 (voor 6 maanden – 12 maanden) en Opvolgmelk 3  (10+ maanden) kun je kopen online kopen bij Pure Goat Company en onder andere bij Etos of bij www.bol.com.

 

 

Reageer op artikel:
Op zoek naar goede opvolgmelk? Wij hebben misschien wel de allerbeste tip
Sluiten