Redactie
Redactie Geen categorie 14 jan 2019

De oppas wil dat haar vriendje langskomt

De oppas wil dat haar vriendje langskomt

*** ingezonden vraag***

Hi allemaal en vooral de auteurs van Buskruit met Muisjes en alle andere boeken,

Ik heb een vraagje en hoop dat jullie een passend antwoord hebben:

we hebben een zoontje van 4 en een dochter van 2. Regelmatig willen wij een avond je samen wat leuks doen (mijn partner en ik) en hebben een heel leuk oppasmeisje van 16 jaar gevonden. Ze is al een paar keer geweest en dat gaat altijd goed. Nu hebben we haar weer nodig voor aanstaande zaterdag. Gelukkig kan ze ( ze kan bijna altijd, heel fijn voor ons), maar nu stuurde ze een aapje of haar vriendje ook langs mag komen. Normaal gesproken ben ik niet zo ingewikkeld en moeilijk over dingen, maar dit voelt toch een beetje apart. Zal ze dan wel echt oppassen of is ze dan met andere dingen bezig? Wie is die jongen, is hij wel te vertrouwen? En gebeuren er dan dingen op de bank die ik liever niet wil, of sterker nog best smerig zou vinden?

Ik verlies het vertrouwen in mijn oppas

Ik wil haar echt niet kwijt en ben bang dat als ik haar vriendje weiger dat ze dan niet meer wil oppassen op mijn kinderen. Of moet ik er afspraken over maken met haar?  Hopelijk hebben jullie wat tips of ervaringen voor mij, want vind dit gewoon erg moeilijk.

Ik moet er trouwens nog bij vertellen dat zij dus 16 jaar is en haar vriendje is ruim 17. Is dat überhaupt een leeftijd dat ze al seks hebben? Ik weet het niet hoor, ik deed dat in ieder geval nog niet op die leeftijd, maar inmiddels zijn we 20 jaar verder en is dat misschien dood normaal.

Een vriendin tipte om haar moeder te bellen, maar die ken ik helemaal niet, dus dat is ook een beetje vreemd.

Hopelijk kunnen jullie mij adviseren.

Groet,

Nelleke

Reageer op artikel:
De oppas wil dat haar vriendje langskomt
Sluiten