Redactie
Redactie Welk standje? 9 jan 2017

Zwanger worden: op zijn hondjes

Zwanger worden: op zijn hondjes

Wat is nou het beste standje om zwanger te raken vragen mensen zich wel eens af, is dat op zijn hondjes of tijdens de missionaris? Tja, daar zijn de meningen over verdeeld, maar er zijn wel een aantal standjes waarvan het algemeen bekend is dat het de kansen vergroot.

De missionaris houding

De missionaris houding is het beste standje om zwanger te raken. Op deze manier lig jij op je rug met je benen wijd, gebogen knieën en je voeten op het bed en ligt Jan bovenop je met zijn gezicht naar dat van jou. Dit is gunstig voor de bevruchting omdat je vagina op deze manier naar beneden gericht is. Hierdoor kan het zaad makkelijker de baarmoederhals ingaan. Ook is de penetratie bij dit standje dieper waardoor sperma meteen al een duwtje in de goede richting krijgt en makkelijker in je baarmoeder terechtkomt.

 

Op zijn hondjes: doggystyle

Naast het missionaris standje(die hoge ogen schijnt te gooien qua bevruchting) is er gelukkig nog een spannender standje om af en toe mee af te wisselen zodat jullie, of in ieder geval Jan, nog meer plezier beleven aan het maken van jullie liefdesbaby. Op zijn hondjes: De hondjeshouding (ook wel: doggy style, coitus a tergo genoemd) – vast wel bekend bij jullie – slaat op de manier waarop honden het doen: jij op handen en knieen, Jan op handen en voeten achter jou. Op deze manier gaat Jan ook heel diep naar binnen -in de vagina hè, even voor de zekerheid- en is de weg naar de eicel korter en makkelijker voor zijn zaad. Mocht Jan nou echt een ander lievelingsstandje hebben, dan mag dat ook (vooruit, we zijn de lulligste niet), alleenstaand is echt af te raden, want dan is de kans kleiner dat het zaad gaat waar het juist heen moet (heeft alles te maken met zwaartekracht).

https://buskruitmet.nl/gender-reveal-party-hoe-maak-geslacht-baby-bekend/

 

 

Reageer op artikel:
Zwanger worden: op zijn hondjes
Sluiten