Redactie
Redactie Musthaves 11 dec 2019

Oh, op díe fiets

 

Dutchies

Als je in Nederland opgroeit, dan zul je een ding goed moeten beheersen en dat is FIETSEN. Ouders kunnen vaak niet wachten tot hun kindje oud en sterk genoeg is om in het kinderzitje voorop hun fiets te mogen. Lekker door weer en wind met hun kleine voorop fietsen…

 

TIP:

Er wordt in de meeste gevallen geadviseerd pas een kinderzitje op de fiets te gebruiken als je baby zijn hoofdje zelfstandig rechtop kan houden en hij zelfstandig vanuit een kruiphouding kan gaan zitten. Meestal is dit als je kindje ongeveer negen maanden oud is.

Zelluf doen

Op een bepaald moment komt je kindje in de fase dat ze veel dingen ‘zelluf’ willen doen. Zo willen ze niet meer gevoerd worden. Niet meer gedragen. En soms willen ze ook niet meer in het fietszitje voor- of achterop. Het wordt tijd dat ze zelf leren gaan fietsen. Strider Bikes heeft hier op een hele leerzame en originele manier op ingespeeld met een Strijder Sport 2-in-1 schommelfiets.

 

Schommelfiets

De 2- in 1- schommelfiets helpt je kleine makker om een band te krijgen met hun allereerste fiets voordat ze ermee de paden op en de lanen in gaan. De schommelvoet houdt de Strider Sport veilig op zijn plek, terwijl je baby er letterlijk op los rockt. Uiteindelijk schommelen ze zo hard dat het lijkt alsof ze zowat de stratosfeer in gelanceerd worden. Maak je geen zorgen, ze hebben de raketmotoren uitgeschakeld. Deze baby drijft zichzelf wel aan.

 

12 Sport

Als het jouw spruit lukt om te schommelen en hij of zij klaar is om te gaan striden, dan koppel je de fiets gewoon los. De 12 Sport is de perfecte fiets om je kind te leren over te gaan van babystapjes naar zevenmijlslaarzen. En dat allemaal zonder dat er een gereedschapskist aan te pas komt (zitting en stuur kunnen zonder gereedschap worden aangepast EN de banden raken nooit lek). Ze hebben er zelfs een comfy gevoerd zadel bij gedaan en een extra lange zadelpen, zodat je kind langer met zijn of haar Strider kan doen.

 

Wij van ‘Buskruit met’ vinden de Strider Bikes een ideaal kado voor onder de kerstboom of als hoofdkado op zijn of haar verjaardag.

Kijk voor meer info hier!

 

Lees ook:

Wij zijn fietsers

Hippe regenbroeken

Reageer op artikel:
Oh, op díe fiets
Sluiten