Marieke
Marieke Lifestyle 29 mei 2019

Om op te eten…

Hebben jullie het allemaal gelezen? Het wordt komend weekend tropisch zomerweer. Eindelijk! Maar zijn we al goed voorbereid op dit lekkere weer? 

Slippertjes

Vooral mijn dochtertjes en ikzelf lopen eigenlijk de halve zomer op slippertjes. Zit heerlijk en je kan slippers eigenlijk onder alles aan. Toen ik zelf kind was had je nog helemaal geen leuke slippers, maar nu zijn ze in alle maten, kleuren, opdrukken en noem het maar op te krijgen.

We willen jullie deze kinderslippertjes niet ontnemen: kijk nou deze supervrolijke dingen. Daar krijg je toch direct zin van om naar het strand te gaan en de boel de boel te laten

 

Voor de wat meer ondeugende types zijn is dit toch het leukste exemplaar. Lekker stout voor onder een kort spijkerbroekje of rokje. Je zou ze toch zelf willen hebben.

Voor jongens is dit toch helemaal de bom. Stoere  slippers in de Braziliaanse kleuren. Ze gaan er vast beter door voetballen.

En dan voor lieve, schattige meisjes deze slippers. Ze zou ze toch bijna willen opeten. Zit er niks voor jouw bij, kijk dan hier voor meer opties.

 

 

Reageer op artikel:
Om op te eten…
Sluiten