Redactie
Redactie Peuter 27 mei 2019

Nooit meer hangen boven een stinkend gat

Nooit meer hangen boven een stinkend gat

De tijd dat je met je partner in één ruk naar je vakantiebestemming reed is wanneer je aan kinderen bent begonnen (helaas) verleden tijd. Behalve dat kinderen af en toe hun benen willen strekken, moeten ze ook plassen, hebben ze honger of dorst, zijn ze misselijk of moeten ze er gewoon even uit.

Hangen boven een stinkend gat

Alhoewel met vakantie gaan natuurlijk een enorme luxe is en is bedoeld om lekker te genieten, voelde dat niet altijd zo. Dan moest er weer eentje plassen en dan stonden we weer langs de snelweg op zoek naar een normale wc. Gelukkig was ik door schade en schande wat wijzer geworden en neem ik standaard wat wc-rollen mee in de auto, maar dan ben je er nog niet. Dan mag je je kind laten hangen boven een gat – wat ze daar een wc noemen – dat vol ligt met poep en plas.

Leuke stopplaatsen

Zo vaak ben ik op zoek gegaan naar een leuk tentje waar je met de kids even lekker kunt lunchen, normaal je handen kunt wassen en het liefst waar de kinderen zich een beetje kunnen uitleven, want na de stop moeten ze weer uren stilzitten. Of ik ben niet zo goed in zoeken, of die stopplekken zijn gewoon te goed verstopt. Maar nu tipte een vriendin mij – zij kent mij langer dan vandaag en weet dat we deze zomer weer met de auto naar Spanje zullen gaan – over een app: Breakzy !

Met deze app begint je vakantie namelijk al leuk en kun je je zelfs op de autorit verheugen… Wij zochten het uit: Breakzy is een app die inzicht geeft in de kwaliteit van duizenden stopplaatsen op weg naar je vakantiebestemming. Door middel van de reviews die gebruikers geven aan stops onderweg, zoals restaurants, rust- en overnachtingsplaatsen, wordt er een database gecreëerd met ratings per stop. Door de filters die in de app zitten kun je op een eenvoudige manier zoeken naar onder andere tankstations, speelplekken of kampeerplekken. Zo vind je altijd een stopplek die bij je past!

Vermaak voor onderweg

Breakzy zal weer ontworpen zijn door ouders met jonge kinderen, want naast deze briljante app hebben ze ook nagedacht over vermaak voor onderweg. Er zijn pakketten te bestellen die ervoor zorgen dat je kinderen elkaar niet de hersens in slaan tijdens de rit of iedere minuut aan je vragen of we er al bijna zijn.

Als je je inschrijft voor hun nieuwsbrief, kun je gratis de autobingo downloaden, een top spel om de tijd door te komen. Ook zijn er speciale vermaakpakketten te bestellen.Ik heb vorige week een pakket geprobeerd onderweg naar een verjaardagsfeestje aan de andere kant van het land. Het werkte ontzettend goed, want we hadden regels gemaakt. Na zoveel kilometer mocht er iets worden open gemaakt mits ze lief en gezellig waren. Nog nooit zo’n ideale autorit gehad, dit pakket gaat zeker mee naar Spanje deze zomer!

Voor meer informatie, kijk op: Breakzy

 

 

 

Reizen met je baby

Met je kindje met het vliegtuig met vakantie: tips & tricks

 

Reageer op artikel:
Nooit meer hangen boven een stinkend gat
Sluiten