Redactie
Redactie Nieuws 5 jul 2018

Nieuws van vandaag: moeder opgepakt omdat ze haar kinderen wilde verkopen

Nieuws van vandaag: moeder opgepakt omdat ze haar kinderen wilde verkopen

 

Een moeder uit Texas, Esmeralda Garza (29 jaar oud) werd afgelopen vrijdag gearresteerd omdat ze haar kinderen wilde verkopen. Haar 7-jarige zoontje had ze al verkocht, aan twee mannen. Haar twee dochters, van 3 en 2 jaar oud, wilde ze ook verkopen, alleen de onderhandelingen daarvoor waren nog niet afgerond.

 

De agenten kwamen de kinderhandel toevallig op het spoor toen ze eigenlijk vanwege vermeende drugsactiviteiten onderzoek moesten verrichten in een woning. Toen kwamen ze het 7-jarige jongetje op het spoor, dat verkocht was aan twee mannen. Na verder onderzoek bleek dat de zusjes van de jongen ook al bijna verkocht waren.

Niet alleen de moeder van de kinderen is aangehouden, ook een man en een andere vrouw zouden betrokken zijn bij deze vreselijke zaak.

De kinderen zijn opgevangen door De Kinderbescherming.

 

Vreselijk. Wat fijn dat de agenten op tijd hebben kunnen ingrijpen, maar wat een verdrietig nieuws. Wat moeten die kinderen wel niet allemaal al doorstaan hebben in hun jonge leventjes? Een trauma voor het leven, maar wat hopen we van harte dat deze 3 kinderen vanaf nu een beter leven gegund zal zijn.

 

Foto: Nueces County Jail

Bron: NY Post en Ktar

 

Een bericht voor Monica Geuze en alle andere zwangere vrouwen die geen dag langer meer kunnen wachten

Reageer op artikel:
Nieuws van vandaag: moeder opgepakt omdat ze haar kinderen wilde verkopen
Sluiten