Na 8,5 jaar zwanger en nu dit

Na 8,5 jaar zwanger en nu dit
Hallo allemaal!
Zou me zelf eerst even voorstellen
Mijn naam is Belinda, maar iedereen noemt me Lin.
Ben 28 jaar ik ben 8,5 jaar bezig geweest om zwanger te raken.. alle hormoon behandelingen waaronder ook 1 keer ivf en 2 keer icsi en tig keer iui zelfs een kijk operatie mijn grootste angst narcose ondergaan helaas waren mijn eitjes niet goed en zat 1 eileider dicht precies de kans waar me eitjes groeide dus was bijna onmogelijk zelf zwanger te raken dus zeiden ze dat ik een eicel donor moest zoeken iets wat ik liever niet wilde.. een jaar pauze genomen en ben samen met mijn man waar ik nu bijna 2 jaar getrouwd mee ben gaan kijken of er een “leuk” leven zou zijn zonder kinderen.. net toen mijn man begon over zullen we het weer proberen en mijn tante me had in geschreven in Duitsland om mee te doen met een nieuw soort iets (wat weet ik niet precies) als proef persoon bedacht ik me ineens ik hey waar is mijn menstruatie ik was best bang wat ze zeiden dat ik vervroeg in de overgang zou zitten en me menstruatie zou verdwijnen.. toch maar een test gedaan.. en binnen 2 seconde een heel duidelijk streepje ik geloofde het natuurlijk niet dus nog 4x herhaald ? Nu ben ik inmiddels 22 weken zwanger van een jongetje..? onze alle grootse wens is uit gekomen!! Na zo veel pijn en verdriet.. ben ik 12maart uitgerekend
Vorige week hebben wij helaas te horen gekregen dat onze kleine man in zn rechter niertje cysters heeft en dat hij zou gaan leven met 1 nier die gelukkig wel goed is!! Wij zijn erg geschrokken en heb er echt verdriet van zn klein mannetje wat staat hem te wachten.. we krijgen met 33 weken een echo en dan gaan ze overleggen met de kinderarts hoe of wat toch zou ik persoonlijke ervaringen willen lezen en ben ik benieuwd of iemand die heeft mee gemaakt of ook heeft gehoord.. en ons misschien wat meer gerust kan stellen..
Liefs,
Lin
Reageer op artikel:
Na 8,5 jaar zwanger en nu dit
Sluiten