Redactie
Redactie Nieuws 21 aug 2018

Zo mooi gesproken Annemarie Keizer!

Annemarie Keizer, de vrouw van Simon Keizer (… van Nick & Simon… wie kent ze niet!?) heeft op haar Instagram zo’n mooie post geplaatst. Die moeten we gewoon even delen. Zo mooi verwoord Annemarie! De spijker op z’n kop.

 

mrskeizer Dit was vanmorgen, ja ik voed Kiki nog steeds.. Ze is nu bijna 13 maanden en ondanks dat ik haar slechts nog minimaal de borst geef vind ik deze intieme momentjes met haar nog te kostbaar om afscheid van te nemen. Gek genoeg voelde ik de afgelopen maanden schaamte als ik vertelde tegen mensen dat ik Kiki nog de borst gaf.. Maar waarom? Ik ben dankbaar dat mijn lichaam Kiki al deze maanden melk geeft, de natuur in één van zijn puurste vormen. Binnenkort zullen deze momenten dierbare herinneringen zijn..
Voor Kiki werd geboren stond ik open voor borstvoeding, maar mocht het niet lukken zou ik me daar gelijk bij neerleggen. Toen was HET moment daar, ons meisje werd aan mijn borst gelegd, een magisch moment. Ons kleine kruimeltje wist gelijk wat ze moest doen. Ondanks dat kwam de melkproductie moeizaam op gang en kon ik Kiki niet volledig voeden.
De eerste weken waren niet makkelijk, nooit had ik gedacht na een jaar nog steeds borstvoeding te geven! Ik vond het zelfs steeds makkelijker worden!
Als ik posts lees van mama’s die trots vermelden hun kindje zelf volledig al maanden te voeden voelt het voor mij als een steekje omdat ik dat niet kon terwijl dat verre van hun bedoeling is.
Deze post is voor ALLE mama’s of je nu borstvoeding geeft, op hebt moeten geven ondanks dat je het graag wilde, of gekozen hebt voor flesvoeding, we willen ALLEMAAL het BESTE voor ons kindje en doen waar we ons goed bij voelen. ♥️ ? @simonkeizer
#odeaanallemamas #borstvoeding#welofniet #kikibijna13maanden#normalisebreastfeeding#momentenomtekoesteren#wewillenallemaalhetbeste#okookeenbeetjevoordepapas#maareerlijkiseerlijkwateenvrouwenlichaamkanisonwerkelijk #thepowerofnature

Bron: Instagram
Foto: Annemarie Keizer

Reageer op artikel:
Zo mooi gesproken Annemarie Keizer!
Sluiten