Redactie
Redactie Baby 11 jul 2019

De Moedermaffia heeft een nieuw target gevonden: Meghan Markle

Arme Meghan Markle. Sinds ze – eerst de vriendin nu – de vrouw van Prince Harry is, heeft iedereen een mening over haar. En nu worden ook nog haar moeder-kwaliteiten afgekraakt. 

 

Met baby Archie bij de polowedstrijd

Afgelopen woensdag kwam ze met zoontje Archie kijken bij de polowedstrijd die Harry en William moesten spelen op Billingbear Polo Club in Berkshire. Natuurlijk zijn er daar duizenden foto’s genomen en naar aanleiding van die foto’s vallen er weer duizenden moeders over kersverse moeder Meghan heen. In de ogen van deze moeders houdt ze baby Archie niet goed genoeg vast. ‘Alsof ze hem laat vallen!’, ‘Ze weet nog niet eens hoe ze haar eigen kind moet vasthouden’, en ga zo maar door. Benieuwd naar de foto’s? Klik hier.

 

Momentopname

Sneu toch!? Alsof zij niet het beste voorheeft met haar zoontje? Doen al die andere moeders alles alleen maar goed de hele tijd? Alsof al deze opmerking van mensen die geen idee hebben wat er in de werkelijkheid gebeurt en puur afgaan op 1 momentopname ergens op gebaseerd zijn en haar niet zullen raken? Iedere moeder kent haar onzekerheden, Meghan zal daar geen uitzondering op zijn, en dan gaan we elkaar toch nog even verder de grond in boren…

 

Moeders, laten we gewoon lief zijn voor elkaar

Lieve mama’s, laten we gewoon lief zijn voor elkaar. Is toch nergens voor nodig elkaar af te kraken of een rotgevoel aan te praten? MOEDERS, LAAT ELKAAR IN WAARDE. Dan maken we het zoveel leuker, fijner en makkelijker voor elkaar.

 

In lijn hiermee:

Zo mooi gesproken Annemarie Keizer!

Reageer op artikel:
De Moedermaffia heeft een nieuw target gevonden: Meghan Markle
Sluiten