Redactie
Redactie Geen categorie 17 dec 2018

Mijn vrouw zit zwanger in de gevangenis

Mijn vrouw zit zwanger in de gevangenis

Waarschijnlijk krijgen jullie niet vaak berichten van mannen, maar ik was aan het googlen en kwam op jullie site terecht.

Mijn leven was vrij normaal tot een tijdje geleden en nu staat alles op zijn kop. Mijn vrouw zit in de gevangenis wegens fraude op haar werk (meer wil ik er liever niet over zeggen). En wat blijkt nu: ze is zwanger, van mij, van ons eerste kindje.

Eerst dacht ik dat dit goed nieuws betekende, dat ze misschien strafvermindering zou krijgen vanwege de situatie, maar nee hoor, ze zijn daar bikkelhard.

Er wordt nu gekeken of het kindje na de geboorte uit huis moet worden geplaatst of dat hij of zij bij ons (of bij mij) mag blijven. Ik moet er niet aan denken dat dit kindje ergens anders wordt opgevoed. Daarbij is wat mijn vrouw gedaan heeft zeker niet goed te praten, maar ze is geen moordenaar of verkrachter.

Gelukkig krijgt mijn vrouw wel medische begeleiding en is ze onder begeleiding van een verloskundige. Ook hoeft ze gelukkig niet in de gevangenis te bevallen, maar gebeurt dit gewoon in het ziekenhuis, waarschijnlijk een bepaald ziekenhuis in Den Haag. Na de bevalling mag ze in ieder geval tien dagen in speciaal centrum blijven met de baby. Wat er daarna precies gaat gebeuren is nog niet duidelijk. Op dit moment loopt er een aanvraag bij de officier van justitie of ik bij de bevallig mag zijn. Ik hoop dat deze officier een goede bui heeft, want ik wil hier natuurlijk zo graag bij zijn.

Wat ik me afvraag aan jullie: zijn er mensen die hier ervaring mee hebben? Ik zou graag in contact komen met lotgenoten.

Hopelijk kan iemand mij helpen.

Wil je contact met mij opnemen, dan graag via een privé bericht met Buskruit, zij hebben mijn gegevens.

 

Groet,

 

R

Kramen bij een criminele vader

 

 

 

 

 

Reageer op artikel:
Mijn vrouw zit zwanger in de gevangenis
Sluiten