Redactie
Redactie Nieuws 1 apr 2019

Men gaat massaal los op blote foto van zoontje Pink

Men gaat massaal los op blote foto van zoontje Pink

Pink weet niet wat haar overkomt wanneer ze een schattige foto van haar kinderen op Instagram plaatst en men massaal los gaat op de foto die ze heeft geplaatst op social media. Pink ziet niet in wat er precies mis is aan deze foto en kan er ook niet bijdoe mensen reageren.

De reactie van Pink op al het commentaar

Pink reageert onder haar Instagram nogal fel op de reacties van iedereen op haar zoontje. Vrij vertaald zegt ze ongeveer het volgende: “er is echt iets goed mis met een groot gedeelte van jullie allemaal. Commentaar geven over de piemel van mijn zoontje. Over besnijdenis? Zijn jullie nou echt serieus? Gewoon zoals een normale moeder op het strand had ik even niet door dat hij zijn luiertje uit had gedaan. Ik heb de foto verwijderd, omdat jullie allemaal verschrikkelijk zijn. Ook heb ik de commentaren gewist en vraag ik me af hoe het moet met social media en andere toetsenbord terroristen. En alle negativiteit die jullie in het leven van andere mensen brengen. Er is serieus iets goed mis met een hoop van jullie. Hier nogmaals de foto van de pelikaan die we natuurlijk gevangen en mishandeld hebben voor uren met de bungelende piemel van mijn zoon in zijn gezicht.”

Rare reacties

Wij zijn het eens met pink dat mensen af en toe de meest vreemde reacties kunnen geven op juist iets dat heel onschuldig is. Wij hebben ook eens een blog geplaatst over een van onze kindjes die in zijn blootje op het strand liep waar commentaar op werd gegeven. Natuurlijk zijn er gekken op de wereld, maar je moet je afvragen wie er gekker is? De ouders die hun kindje op het strand in hun blootje laten lopen of de mensen die dat raar vinden.

In z’n blootje op het strand: heel normaal of not done?

kind tien minuutjes alleen laten?

Reageer op artikel:
Men gaat massaal los op blote foto van zoontje Pink
Sluiten