Redactie
Redactie Nieuws 18 nov 2019

Meisje (19) bevalt in nachtclub, baby krijgt een cadeau voor het leven

Een 19-jarige Francaise heeft afgelopen week in een nachtclub de nacht van haar leven gehad, eentje om nooit te vergeten…

 

Levensveranderend

Afgelopen week ging een 19-jarig meisje uit Toulouse een avondje stappen. Meegesleurd door vriendinnen omdat die vonden dat ze haar gedachten moest verzetten. Dat is gelukt. Een levensveranderende avond werd het.

 

Weeën op de dansvloer

Het meisje kreeg namelijk op een gegeven moment weeën midden op de dansvloer. En niet alleen dat: het ging zo snel dat daar ook ter plekke haar kindje ter wereld kwam. Dit allemaal tegen sluitingstijd van de club, rond 5:30 uur in de ochtend.

De crew van de nachtclub zag het meisje op de dansvloer liggen en wist meteen wat er stond te gebeuren. Ze hebben nog snel een ambulance gebeld, maar die zouden het niet op tijd redden. Door de hulplijn begeleid heeft de crew het meisje met succes geholpen bij de bevalling. Toen het kindje eenmaal daar was, werd de kleine spontaan gratis entree aangeboden voor de rest van zijn/haar leven.

 

Anoniem

De eigenaresse van de club doet geen uitspraken over de naam van de kersverse moeder en het geslacht van de baby. Ze wilden alleen kwijt dat de moeder geen alcohol heeft gedronken die avond.

 

Meer gekke verhalen lezen? We hebben er voldoende 😉

Vrouw van 74 bevallen van tweeling

Gaia’s bevallingsverhaal. Ik gleed uit over mijn eigen vruchtwater

Man doet zwangerschapstest en blijkt zwanger (maar de grap krijgt een naar staartje)

 

 

Reageer op artikel:
Meisje (19) bevalt in nachtclub, baby krijgt een cadeau voor het leven
Sluiten