Redactie
Redactie Nieuws 12 nov 2019

De Britten speculeren er weer op los… Oordeel zelf: is Meghan zwanger, of niet?

Wat een foto al niet kan doen: de mensen in Groot-Brittannië schrijven massaal in bij de bookmakers: is Meghan weer zwanger? Of toch niet… 

 

De foto

Naar aanleiding van een foto die afgelopen weekend genomen is bij het Royal British Legion Festival of Remembrance weten de Britten het zeker. Er komt een broertje of zusje aan voor kleine prins Archie. Waarom zijn ze daar zo zeker van? Door deze foto:

 

De aanwijzingen

Meghan draagt een jurk die vanaf de taille wijd uitloopt naar beneden… Vast niet voor niets volgens de Britten. Dat doet ze om haar al uitzettende buikje te verbergen.

Én ze houdt haar hand op haar buik. Dat herkennen de mensen nog van haar vorige zwangerschap. Er is ongeveer geen foto van Archie’s zwangerschap waar ze níet haar hand beschermend op haar buik heeft liggen.

En, en dat klinkt heel oneerbiedig maar zo bedoelen ze het vast niet, Meghan is met haar 38 jaar oud ook niet meer zo piepjong. Willen ze voor dat gezin van 2 kinderen gaan (wat Harry zich nog niet zo lang geleden heeft laten ontglippen), dan tikt daar toch ergens die biologische klok op de achtergrond.

 

Zeg nou zelf…

Voorop gesteld dat áls Meghan zwanger is dat nieuws vanzelf vroeger of later officieel gemaakt zal worden, vinden we het toch leuk om er een kleine poll van te maken. Dus, wat denken jullie: is Meghan zwanger? Of niet?

En stel dat ze inderdaad zwanger is: dan betekent dat dat er max 15 maanden tussen Archie en zijn broertje of zusje zal zitten. Wordt dat gekkenhuis daar met twee inieminies? Of lijkt het jullie juist heerlijk om twee zo snel op elkaar volgende kindjes te krijgen?

We zijn benieuwd…

 

Gerelateerde artikelen:

Wacht niet te lang, want dan kun je lang wachten: babywens op latere leeftijd

De Moedermaffia heeft een nieuw target gevonden: Meghan Markle

Reageer op artikel:
De Britten speculeren er weer op los… Oordeel zelf: is Meghan zwanger, of niet?
Sluiten