Redactie
Redactie Nieuws 1 apr 2019

Man zwanger van tweeling

Man zwanger van tweeling

Vanmorgen heeft ons het nieuws bereikt dat een Nederlandse man zwanger is van een tweeling. Zijn vrouw is niet in staat om zwanger te worden, dus met de nieuwste technieken hebben ze geprobeerd de man zwanger te laten worden van zichzelf en zijn vrouw.

Baarmoedertransplantatie

Omdat de man natuurlijk geen baarmoeder had van zichzelf heeft hij voorafgaand aan de zwangerschap een baarmoedertransplantatie ondergaan. Een heftige operatie en zeker niet zonder risico. Maar de man had er alles voor over om van hem en zijn vrouw zwanger proberen te worden. De operatie is geslaagd en toen was het hopen dat het ook daadwerkelijk zou lukken.

Behandeling

De zwangerschap zou natuurlijk nooit op een natuurlijke manier tot stand komen, dus hier hadden ze hulp bij nodig door middel van behandelingen in het ziekenhuis. Uiteindelijk zijn succesvol bevruchte embryo’s bij de man terug geplaatst. Ze hadden meerdere embryo’s terug geplaatst, om zo de kansen te vergroten. En dat is gelukt: de man is succesvol in verwachting van een tweeling. De ouders zijn door het dolle van geluk en kunnen niet wachten om hun dochter en zoon over een aantal maanden in hun handen te mogen houden. De man is onder strenge controle in het ziekenhuis, want zo’n zwangerschap hebben ze natuurlijk nog nooit meegemaakt.

Borstvoeding

Of de man straks ook borstvoeding gaat geven is nog niet helemaal duidelijk. Hij wil het wel heel graag, want hij wil het allerbeste voor zijn kinderen. Twee baby’s tegelijk aan twee borsten lijkt hem fantastisch. Vinden jullie het ook zo’n bizar verhaal? Als je dit verhaal geloofde, kijk dan even in je agenda of op je telefoon welke dag het vandaag is. Dan besef je je dat de redactie van ‘buskruit met’ je volledig in de maling heeft genomen. Fijne dag 😉

Vrouw betrapt schoonmoeder op saboteren anticonceptie

 

Dezelfde vrouw bevalt na 26 dagen opnieuw

Reageer op artikel:
Man zwanger van tweeling
Sluiten