Redactie
Redactie Musthaves 24 nov 2019

Leukste schoenkadootjes onder de €15,-

De ene keer vult Sinterklaas het schoentje met een mandarijntje en de andere keer zit er een chocoladepietje in de schoen.

Soms pakken Sinterklaas en zijn Pieten wat meer uit en zit er een leuk kadootje in

Het is voor de schoen-vul-piet niet altijd even makkelijk om een leuk en origineel kado te vinden voor een beetje een normale prijs. Gelukkig hebben we hier een lijstje met waanzinnige kado’s voor in de schoen onder de €15,-

Kleine dierenvrienden zullen het heerlijk vinden om voor deze boerderijdieren te zorgen. Help hen de kip naar het hok te brengen, het biggetje en het kalf naar de voedertrog en wateremmer te leiden en de lieve kat te aaien. Het kippenhok is eenvoudig te bouwen voor peuters en een goede manier om de eerste bouwvaardigheden te oefenen. Inclusief 4 dierenfiguren. BESTEL HIER!

LEGO Duplo Grote bouwplaten. De grote uitvoering zorgt ervoor dat kinderen hun speelwereld kunnen uitbreiden. Voor kinderen vanaf 2 jaar. BESTEL HIER!

Nijntje , de wereldberoemde creatie van Dick Bruna, verschijnt nu in een Verstoppertje spel. Verstop Nijntje ergens in de kamer, druk op het knopje en om de 10 seconden roept Nijntje Ik ben hier!. De peuter gaat driftig op zoek, wat tot groot plezier leidt. Waar vindt hij Nijntje? Eindeloos speelplezier. Verstoppertje spelen verveelt nooit.BESTEL HIER!

Een kwartet van Ravensburger, vooral geschikt voor kleuters die nog niet lezen kunnen, omdat op iedere kaart de plaatjes van drie andere kaarten uit het kwartet klein zijn afgebeeld. KOOP HIER!

 

Met deze houten blokkenset van nijntje in boerderij-thema kunnen kindjes eindeloos bouwen, en dat is nou juist de bedoeling. De set bestaat uit 28 houten blokjes in vrolijke kleuren en hiermee bouw je een boerderij, compleet met nijntje, boris en allerlei dieren. Na het spelen kunnen de blokjes weer opgeborgen worden in stevige verpakking met handvat. Een ideaal geschenk als eerste blokkenset of als uitbreiding op de houten blokkenton van 50 blokjes. Bevordert het gebruik van de fantasie en spelenderwijs worden de fijne motoriek en oog-handcoördinatie ook getraind. Wordt geleverd in full-colour doos met handvat. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. BESTEL HIER!

Voor meer leuke en goedkope ideetjes kijk HIER!

Op zoek naar nuttig sintkado

Irritant speelgoed wat je kind fantastisch vindt

 

 

 

 

 

Reageer op artikel:
Leukste schoenkadootjes onder de €15,-
Sluiten