De leukste herinneringen aan je zwangerschap

De leukste herinneringen aan je zwangerschap

Zwanger zijn: voor sommigen de mooiste tijd uit hun leven, voor anderen negen maanden afzien. Voor jou hopen we dat je bij de eerste groep zit, want er is niks zo fijn als negen maanden stralend zwanger zijn. Maar ook al heb je wat meer kwaaltjes tijdens deze periode: die dikke buik is en blijft bijzonder en je krijgt hem nooit meer terug (van dit kindje dan). Veel (aanstaande) mama’s of juist de (aanstaande) papa’s willen de hoogzwangere buik graag vastleggen! Wil je dat ook? Dan zou je onderstaande kunnen overwegen:

De gipsbuik. Je laat je bolle buik vastleggen in het gips, zodat je zwangere buik nooit vergeten zal worden en je bij een eventuele volgende zwangerschap de buiken kunt vergelijken. Denk bijvoorbeeld aan deze gipsbuik! Te hier voor €22,95 Gipsbuik

Er bestaan verschillende soorten en maten van gipsbuiken, maar dat is natuurlijk een kwestie van smaak. Krijg je een jongetje, dan zou je aan deze blauwe gipsbuik kunnen denken (en in het geval van een meisje, dan natuurlijk in het roze). Koop hier voor €39,99 gipsbuik in blauw

Nu staat alles rondom de zwangerschap nog vers in je geheugen gegrift, maar over een paar jaar is het echt lastig – en zeker met meerdere kinderen – om de details van de zwangerschap terug te halen. Daarom is een zwangerschapsdagboek zo leuk voor nu, maar vooral voor later.
Wij zijn helemaal fan van het boek van Sophie de Giraf. Hier te koop voor €20,- Zwangerschapsdagboek Sophie de Giraf

Een ander leuk aandenken aan de zwangerschap is om de positieve zwangerschapstest te vereeuwigen. Dit doe je door voorzichtig een dun laagje nagelverharder over de streepjes te lakken. Zo verdwijnen de streepjes niet op den duur en kun je deze over een aantal jaar aan je kindje laten zien!

Hebben jullie nog leuke ideeën? Deel ze dan met ons!

Lees ook:

CHECKLIST: MUST HAVES VOOR EEN BABY, DE UITZET

Reageer op artikel:
De leukste herinneringen aan je zwangerschap
Sluiten