Lengte geslachtsdeel vader van invloed op het geslacht van je baby

Lengte geslachtsdeel vader van invloed op het geslacht van je baby

Tja, mannen: heb je vier dochters dan kom je er in dit artikel niet goed vanaf. Maar ook voor de mannen met een hele hoop zonen hoeft het niet daadwerkelijk te betekenen dat ze een enorme swans hebben hangen, maar toch vonden we het leuk om dit met jullie te delen.

Er wordt namelijk beweerd dat de lengte van de piemel van de man van invloed zou kunnen zijn op het geslacht van de baby.

Natuurlijk zijn er meerdere factoren van invloed (misschien een troost voor die vaders met vier dochters), maar toch is het leuk om deze theorie uit leggen. Het zit namelijk zo:

Er wordt gezegd dat de mannetjes zaadcellen sneller zouden zijn dan de vrouwtjes zaadcellen. Alleen de vrouwtjes zaadjes zouden weer langer in leven blijven. Dus: moet er een lange weg worden afgelegd dan zijn de mannetjes misschien vermoeid na een tijdje heel hard zwemmen, maar de vrouwtjes zwemmen lekker op hun rustige tempo door.

Is de piemel erg fors dan zijn de mannetjes al veel dichter bij hun doel en zou de kans op een jongetje dus groter zijn dan wanneer de piemel wat kleiner van stuk zou zijn.

Natuurlijk is het ook van belang wanneer de eisprong is, wat de zuurgraad van de vagina is, erfelijkheid en nog heel veel meer dingen, maar toch vonden we het leuk om even te benoemen.

Niet alleen de man bepaalt het geslacht

Dus vrouwen: na het lezen van dit artikel hoef je niet direct op zoek naar een partner met een grotere of kleine piemel, het is maar een theorie die – als het als klopt – maar voor een deeltje waar zou zijn 😉

Hebben jullie al een paar zoontjes en wil je nu dolgraag een dochtertje of natuurlijk andersom, dan is het volgende artikel misschien handig voor je om te lezen:

Het geslacht van je baby beïnvloeden?

Reageer op artikel:
Lengte geslachtsdeel vader van invloed op het geslacht van je baby
Sluiten