Redactie
Redactie Baby 25 jun 2019

Kraamverzorgende Mireille smelt (niet van de warmte, wel van liefde)

Soms heb je zo’n moment; je smelt ter plekke. Ik heb mezelf weer opgedweild en kan nu delen waarom ik me als een waterijsje in de zon voelde:

 

Afscheid

Ik kraamde voor de tweede keer in een gezin. Een vierde kindje, een mooie dochter na drie stoere zoons. Na een heerlijke kraamweek nam ik afscheid, ik had veel samen met de jongens gespeeld, geknutseld en een aantal keer had ik ze uit school om de hoek gehaald.

 

Hou het hoofd koel

Via whatsapp deed ik ze een paar dagen later nog eens de groetjes met een dikke knuffel. Mama Carina gaf mijn knuffel door aan de jongens. Zoon Kyaro antwoordde daarop:

‘Ik vind Mireille echt lief. Ik wil nóg een baby!’

Hou het hoofd koel deze dagen! Ik sudder na met hartjes in mijn ogen 🙂

 

Mireille Zijderveld-Jonkman

Zelfstandig kraamverzorgende en borstvoedingscoach bij ‘Kraamzorg Family’

www.kraamzorgfamily.nl

 

Wil je meer lezen van Mireille? Lees dan ook:

24 uur met.. kraamverzorgster Mireille: een dag uit het leven van een kraamverzorgende. Als je wilt weten hoe dat in zijn werk gaat: zo gaat dat dus!

8 x onzin over borstvoeding: omdat er nou eenmaal veel onzin over borstvoeding de ronde gaat en het geen kwaad kan het een en ander onder de loep te brengen.

Kleine ster: ontroerende anecdote over Jasper, een kleine ster, die de harten van zijn lieve ouders voor altijd verlicht en nu straalt aan de hemel.

Een boodschap van Mireille, kraamverzorgende met een gevoelig punt: een gewaarschuwd mens telt voor twee 😉

Reageer op artikel:
Kraamverzorgende Mireille smelt (niet van de warmte, wel van liefde)
Sluiten