Redactie
Redactie Geen categorie 21 jan 2019

DAGBOEK VAN EEN KRAAMHEKS 15  

DAGBOEK VAN EEN KRAAMHEKS 15

Als mensen vragen wat voor beroep ik heb en ik vertel dat ik kraamverzorgster ben, krijg ik altijd te horen: “Oh wat leuk!”. Nu is dat natuurlijk ook zo en ik hou van mijn werk maar een hoop mensen denken toch nog steeds dat mijn werk grotendeels bestaat uit baby’s knuffelen. Want baby’s zijn zo leuk en iedereen houdt van baby’s!

Zo kregen de buren van mijn ouders hun eerste kind en ging ik een paar weken later even een cadeautje brengen. Ik was nog niet koud binnen of de slapende baby werd uit de box gehaald en in mijn armen gelegd, want dat is toch leuk, zo’n pasgeboren kindje vasthouden!
Ze waren even vergeten dat ik elke dag met een pasgeboren baby rondloop.

Frustratie van een kraamheks!

Nu vind ik alles wat klein is, leuk. Of het nu een pup, kitten, lammetje of panda is. Toen een vriendin op vakantie ging en aan mij vroeg of ik op hun nestje kittens wilde passen heeft mijn man mij bijna de hele week niet gezien.

Een holistische bevalling

Dus nogmaals, ik hou van mijn werk. De baby’s én de ouders, maar mocht iemand een nestje van het een of ander hebben, bel me en ik kom knuffelen!

José van Det

José van Det is onze kraamverzorgende en onze vaste blogger. Naast dat ze een waanzinnige kraamverzorgster is, heeft ze ook nog ontzettend veel humor en zelfspot. 

De emoties van de kraamvrouw dag voor dag door de ogen van de kraamverzorgende

Reageer op artikel:
DAGBOEK VAN EEN KRAAMHEKS 15  
Sluiten