De allerleukste gepersonaliseerde kraamcadeaus

Niets zo leuk als gepersonaliseerde kraamcadeaus!

 

Het mooiste cadeau

Je beste vriendin, je (schoon)zus, buurvrouw of juf krijgt een kindje en die wil je natuurlijk lekker verwennen. Er zijn natuurlijk een hele hoop leuke en fijne kraamcadeautjes te verzinnen! Maar wil je een persoonlijk cadeau geven, dan moet je zeker even hier naar kijken. Simply colors heeft ontzettend veel leuke en schattige kraamcadeau’s. Hieronder een paar voorbeelden:

* Een badjasje met de naam van het kindje erop. Als je wil kun je ook de geboortedatum erbij zetten. Het badjasje is er natuurlijk ook in het blauw. Het is ontzettend makkelijk te bestellen en het wordt in een persoonlijke doos bij het pasgeboren baby’tje afgeleverd (mocht je dat willen).

 

* Deze superschattige beer met naam zou je toch bijna zelf willen hebben? Uiteraard is deze beer ook in de meisjesvariant te krijgen.

* Wil je wat meer besteden en voor een heel pakket gaan, dan is deze toch wel heel erg leuk om te krijgen. Een shirtje, een slabbetje en een koffertje met zijn of haar naam erop. Kijk hier voor meer informatie.

 

Zonder naam? Ook leuk!

Wil je liever een cadeautje zonder naam geven? Dat is natuurlijk ook super leuk! En daar zijn gelukkig ook tal van mogelijkheden voor. We hebben de leukste voor je op een rijtje gezet:

De mooiste kraamcadeaus

Top 5 Kraamkado’s

 

Baby miskopen

Kraamkado doorgeven

Reageer op artikel:
De allerleukste gepersonaliseerde kraamcadeaus
Sluiten