Marieke
Marieke Geen categorie 19 aug 2019

Kindje vast in wasmachine

Een wasmachine en kinderen, geen fijne combinatie… Je kan ze ook geen seconde uit het oog verliezen. Alle ouders weten dat je jonge kinderen geen seconde uit het oog mag of kan verliezen, want ze doen de raarste dingen. Zo hebben wij zelf al genoeg ervaring met knikkers in de neus, haren bij zichzelf of (nog erger) bij elkaar afgeknipt, hapje vogelpoep, wc-rollen in de wc gegooid en ga zo maar door. Het lijkt wel of ze erop getraind zijn om de meest gekke dingen uit te halen.

Als ze wat ouder zijn, zijn ze daar overheen

Je denkt dat als ze peuter en kleuter af zijn dat je het ergste wel gehad hebt qua rare fratsen, maar in dit geval dus absoluut niet. Gisteravond is er een meisje in België vast komen te zitten in de wasmachine. Ja, jullie lezen het goed: een negen jarig meisjes zat vast in de wasmachine. De brandweer moest er aan te pas komen om het meisje te redden. Haar ouders kregen het meisje er niet uit en hebben daarom de hulp van de brandweer ingeschakeld.

BUSKRUIT MET EHBO-CURSUS

Helemaal vast

Zo makkelijk was het niet om het meisje los te krijgen, want ze zat met haar onderbenen helemaal vast in de trommel. Uiteindelijk hebben de brandweermannen haar benen ingesmeerd met wasmiddel waardoor ze heel glibberig werd en ze haar er uit konden krijgen. Toen ze van de schrik was bekomen is ze onderzocht, maar gelukkig is er lichamelijk niks aan de hand. Waarom ze dit deed is niet duidelijk, maar we kunnen er waarschijnlijk wel van uit gaan dat ze dit niet nogmaals zal doen. Zo zie je maar, als je denkt dat je alles gehad hebt kan er nog van alles gebeuren. Ook zal zijn ze al bijna tien en dacht je dat je je over hele andere dingen zorgen zou moeten maken…

Schaaf-, snij- of krabwondjes en splinters: hoe behandel je ze GOED?

Bron: www.telegraaf.nl

 

Ook interessant:

Gestikt in ijsblokje

Ze dacht dat het pepermuntjes waren

Reageer op artikel:
Kindje vast in wasmachine
Sluiten