Redactie
Redactie Zwanger 13 sep 2018

KINDER: dé app om samen met je partner tot de naam van jullie kindje te komen

KINDER: dé app om samen met je partner tot de naam van jullie kindje te komen

 

Er bestaat echt zo’n leuke, handige app, die móeten we met jullie delen: de app ‘Kinder’. En nee, het heeft inhoudelijk niets weg van Tinder of Grinder (gelukkig niet!) maar het heeft wel alles te maken met het vinden van de naam voor jullie aanstaande kindje. Waar wel een gelijkenis met Tinder of Grinder is terug te vinden, is het feit dat er geswipet kan worden.

 

Het werkt als volgt. Je partner en jij downloaden beiden de app.

Weet je al of jullie in blijde verwachting zijn van een jongetje of een meisje, dan kun je dat aangeven en zullen er alleen jongens- dan wel meisjesnamen geopperd worden. Weten jullie het geslacht nog niet, ook geen probleem, dan krijg je gewoon het totale scala aan kindernamen.

En dan begint het: kindernamen swipen. Naar links als je het niets vindt, naar rechts als je het wel wat vindt. Wanneer jouw partner en jij de naam “Marietje” beiden naar rechts swipen, springt ie op groen en is er een match. Al jullie matches kun je samen weer doornemen en wellicht komen jullie zo samen uit dé naam.

 

Zo’n app maakt het vinden van de perfecte, leuke, mooie, betekenisvolle naam voor jullie kindje niet alleen makkelijk, maar ook nog eens heel leuk.

Ook te gebruiken voor namen voor huisdieren natuurlijk!

Geïnteresseerd? Check dan de app ‘Kinder’ in je App store of klik hier.

 

Is dit niets voor jou maar wil je liever op een andere manier tot een leuke naam komen? Dan hebben wij ook nog wel wat leuke namen-suggesties. Check daarvoor de volgende blogs:

de 20 kortste jongens- en meisjesnamen

Zomerse kindernamen

20 hele leuke unisex-namen

Bijzondere namen die beroemdheden voor hun kinderen hebben gekozen

Reageer op artikel:
KINDER: dé app om samen met je partner tot de naam van jullie kindje te komen
Sluiten