Heeft jouw kind een van de zeven schoonheden?

Heeft jouw kind een van de zeven schoonheden?

Wanneer je een van de zeven schoonheden bezit, dan heb je – volgens de Westerse standaarden – een zeldzaam schoonheidskenmerk. De zeven schoonheden gaan altijd over het gezicht. Natuurlijk is het in ieder land weer anders, maar altijd leuk om te kijken of jullie kind een van de zeven schoonheden bezit.

Kuiltjes in de wangen

Heeft jouw kindje een of meer kuiltjes in zijn of haar wangen, dan mag je jezelf gelukkig prijzen met een kindje met in ieder geval een van de zeven schoonheden. Kuiltjes in de wangen worden vaak gezien als schattig, aandoenlijk en vrolijk. Kuiltjes zijn vooral te zien als iemand lacht.

Amandelvormige ogen

Heeft jouw kindje amandelvormige ogen? Ook dan bezit hij of zij over een van de zeven schoonheden. Bij baby’tjes is de vorm van de ogen natuurlijk nog niet echt te zien en dat kan natuurlijk ook veranderen in de loop van de jaren.

 

Blond haar en bruine ogen of donker haar en blauwe ogen

Heb je blond haar met bruine ogen of juist donker haar met blauwe ogen, dan wordt dat als zeer bijzonder ervaren en ook dan bezit je een van de zeven schoonheden. Dit gaat overigens niet op voor mensen die hun haar verven.

Lange gekrulde wimpers

Heeft jouw baby of kindje hele lange, gekrulde wimpers? Dat is niet alleen heel erg schattig, dat is ook een kenmerk die hoort bij een van de zeven schoonheden.

Sproetenkopje

Heeft jouw kindje een kopje vol met sproeten, wees daar dan maar trots op. Sproeten worden ook gezien als een zeldzame schoonheid.

Papa, ik lijk steeds meer op jou

Moedervlek boven je lip

Het moet wel erg toevallig zijn wil je een moedervlekje boven je lip hebben, want dit wijst op een van de zeven schoonheden. We kennen allemaal Cindy Crawford nog, veel mensen tekenen een klein moedervlekje boven hun ogen om extra sexy over te komen,

Spleet tussen je voortanden

Heb je jaren gebeugeld, blijkt een spleet tussen je tanden enorm bijzonder te zijn. Heeft jouw kindje (als hij of zij al tanden heeft) een spleetje, maak je dan geen zorgen over eventuele orthodontistenkosten voor later. Je mag het gewoon zo houden!

Reageer op artikel:
Heeft jouw kind een van de zeven schoonheden?
Sluiten