Redactie
Redactie Nieuws 20 apr 2019

Zit je lekker te eten bij McDonalds, zie je je kind aan gebruikt condoom sabbelen

Je gaat er spontaan van kokhalzen: een peuter die aan een gebruikt condoom zit te sabbelen. Het gebeurde in Perth (Australië). 

 

Schrik van je leven

Terwijl moeder Wendy wat aan het bestellen was en vader met zijn dochter aan tafel zat, bleek dochterlief van het ene op het andere moment iets in haar mond te hebben. Iets wat niet op het menu stond en al zeker niet besteld was: een condoom. Een gebruikte condoom. Gadver, je moet er toch niet aan denken.

 

Testen

De ouders van dit meisje ook niet. De vader wist niet hoe snel hij het ding uit haar mond moest halen en haar mond en handen moest spoelen en wassen. Ze waren – begrijpen wij – doodsbang. Na hun bezoekje aan McDonalds zijn ze dan ook maar snel naar de huisarts gegaan, want wat als ze een SOA zou overhouden aan de inhoud van een condoom? De huisarts liet ze terug gaan naar McDonalds om de condoom te halen zodat het goedje in de condoom getest zou kunnen worden op SOA’s. McDonals weigerde echter de condoom mee te geven (tot grote ontsteltenis van de ouders). Het dochtertje is nu op andere wijze getest en de ouders moeten nog 3 maanden wachten op de testresultaten.

 

  • McDonalds

McDonalds zegt de zaak hoog op te nemen en onderzoek in te stellen naar hoe dit mogelijk is geweest. Ze nemen de zaak uiterst serieus: “Hygiëne en veiligheid zijn onze topprioriteiten”.

Reageer op artikel:
Zit je lekker te eten bij McDonalds, zie je je kind aan gebruikt condoom sabbelen
Sluiten